rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Uns adolescents es juguen la vida davant un tren en marxa per aconseguir visites a YouTube

Les autoritats ferroviàries de la República Txeca adverteixen que els joves s'enfronten a grans multes per la seva temeritat

 

Un esfereïdor vídeo mostra com dos adolescents arrisquen la seva vida davant un tren en marxa per aconseguir visites a YouTube. El Daily Mirror comparteix el vídeo en el qual es pot veure als dos joves que corren cap a la via mentre s'aproxima un tren, els nois s'estiren entre els rails i es queden quiets mentre el tren els passa per damunt. Els fets van tenir lloc a la República Txeca, i les autoritats ferroviàries adverteixen que es tracta d'un comportament temerari i per això s'enfronten a multes elevades si són identificats.

Un representant de la institució que regula les vies i el trànsit ferroviari al país, va explicar que els nois no eren conscients del perill que van córrer en romandre sota un tren en marxa, ja que la velocitat de la màquina pot ser fatal, causant que la roba o el cabell s'elevi i pugui enganxar-se en algun dels mecanismes que es troben sota el vehicle.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris