rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Uns clients d'un hotel es troben una desagradable nota entre els llençols del seu llit

Decideixen publicar-ho a les xarxes socials per denunciar la situació

Quan anem de vacances i ens allotgem en un hotel, ens agrada pensar que l'habitació s'ha netejat després que els últims clients hagin marxat. Però no sempre és així, tal com demostren alguns casos com el d'una parella que va trobar-se aquesta desagradable nota al llit a l'hora d'anar a dormir:

 

 

«Si tu estàs llegint això, és que el servei de neteja no ha canviat els llençols!» és el missatge escrit en un full de paper. Els fets van tenir lloc en un hotel del Regne Unit que pertany a la cadena Courtyard Marriott i els afectats van decidir publicar una fotografia a la xarxa social Imgur per mostrar l'incident a tothom, segons el portal Señoras Que. Ells van explicar que en arribar sí que van adonar-se que hi havia algunes arrugues als llençols, però no s'imaginaven que no els haurien canviat, i la publicació va donar peu a què altres usuaris compartissin les males experiències que havien viscut als hotels.

 

El diari The Huffington Post va intentar investigar aquest cas i va contactar amb l'hotel en qüestió. Tot i així, l'única resposta que van obtenir va ser aquesta:

  

«No tenim manera de verificar aquesta afirmació, però Marriott té una gran preocupació i respecte per als seus clients. Ens prenem seriosament la higiene i la neteja. I per això, Marriott té normes molt estrictes de neteja per a tots els seus hotels. Aquesta inusual situació ens fa preocupar-nos més, hem respost immediatament a la situació i hem pres els passos adequats per solucionar el problema».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris