Va anar a l'hospital a tenir el seu vuitè fill i es va despertar sense les seves cames

El cas d'Ella Clarke ha fet la volta al món

Ella Clarke és una mare de 31 anys que estava embarassada del seu vuitè fill. A les 36 setmanes del seu estat, Clarke va començar a sagnar i av haver de ser intervinguda d'urgència a l'hospital. Afortunadament, els metges van poder salvar la seva criatura, Rosa Winter, que va néixer sense cap mena de problema. La mare, però, va haver de ser ingressada.

Havia perdut 6 litres de sang després de cinc transfusions, i els doctors li van haver d'induir el coma durant cinc dies. La situació va ser tan dramàtica que els metges, segons expliquen van haver d'amputar-li les cames després de múltiples coagulacions sanguínies. En despertar-se, els metges li van donar la impactant notícia.

Ara, ella i el seu marit estudien emprendre accions legals contra l'hospital, tot i que ella mateixa es mostra agraïda als metges per haver-li permès continuar amb vida. De moment, el centre ha admès negligències i el fet que, durant sis hores clau, la mare no va ser controlada pels facultatius. La història la recull avui el portal Upsocl.

La mare amb el seu nadó. Foto: Ella Clarke


Comentaris

envia el comentari