IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Van voler comprovar l'estat d'una hamburguesa 20 anys després i aquest és el resultat

L'estat del producte és sorprenent

L'hamburguesa ha passat 20 anys en una caixa tancada amb un cadenat. Foto: Cedida

S'han fet molts experiments amb llaminadures, begudes diverses i menjar ràpid. En aquest cas, l'experiment anava relacionat amb això últim, el menjar ràpid, i amb la intenció de voler saber que passaria amb una hamburguesa 20 anys després d'haver-la comprat. De fet, segons relata La Voz del Muro, tot va començar per casualitat, després que dos amics, Eduard Neetz i Casey, decidissin guardar l'hamburguesa de McDonalds que un amic no va arribar a menjar-se l'any 1995.

Després de comprovar que els sobrava aquesta hamburguesa, van decidir tancar-la en una caixa amb clau i obrir-la després de 20 anys per veure que havia passat. Segons expliquen, després d'aquest temps, l'hamburguesa es trobava en bastant bon estat, com si no hagués passat gaire des que s'ha comprat en un dels restaurants de la cadena. Fins i tot, l'olor no era dolenta, diuen. L'únic que havia empitjorat era el pa, que estava molt dur.

L'hamburguesa no presentava un aspecte tan diferent de l'habitual. Foto: Cedida

Davant de l'aspecte que presentava l'hamburguesa, els nois van insistir en què mai havia estat en un frigorífic. Així, es demostra la quantitat de conservants que duu el menjar ràpid, que el fan resistent a tot tipus d'agents externs. Per homenatjar aquest fet, els nois han creat un web dedicat a l'hamburguesa i un grup de música amb el qual dediquen cançons al producte experimental.


Comentaris

envia el comentari