Veu una dona morta de gana al McDonalds i fa que el dependent li porti menjar

La dona tenia diners per alimentar el seu fill però no per ella

Una dona que es trobava en un McDonalds va viure una trista escena. Anava ja pel seu tercer refresc quan es va adonar que una dona esperava sola des de feia una bona estona i de sobte va entrar un home amb el seu fill. En arribar la dona va escridassar-lo perquè feia tard i ell com a resposta va dir que «Que vols? Ja estic aquí i ell també». Seguidament va deixar el nen i es va dirigir cap a la porta quan la dona li va demanar si tenia monedes per comprar-se una hamburguesa, ja que només tenia diners per comprar-li un Happy Meal pel nen. La resposta d'ell va ser sorprenent: «Llavors et pots morir de gana».

La dona en sentir la resposta va abaixar el cap i va anar cap a la cua per demanar menjar pel nen. Va demanar un menú infantil per al petit però el dependent li va dir que només li quedaven 37 cèntims al compte i no podia pagar el menú. En aquell moment, la dona i el nen van anar cap al cotxe i van estar rebuscant per trobar algunes monedes.

Van tornar a la cua, van pagar i es van asseure. Segons explica rolloid, la dona li va demanar patates al seu fill però només li va donar una que acabava de mossegar. La primera dona, que ho havia presenciat tot va aturar un treballador en aquell moment, li va donar la targeta de crèdit i li va dir que li cobrés dues hamburgueses grans, patates i beguda i que li portés a la dona que estava amb el seu fill sense dir-li qui havia estat.

  

Quan els dos es van acabar el menjar es van aixecar i anaven a marxar del local quan li va donar les gràcies a la dona que li havia comprat el menjar. Cal recordar que encara que de vegades la vida sigui molt dura hem d'estar atents per si podem ajudar a algú. Petits detalls com aquests poden fer que canviem la vida a alguna persona.


Comentaris

envia el comentari