rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una víctima de fractura de penis: «Va ser com si rebentés un globus d'aigua»

El protagonista de la història és Ross Asdourian, un jove que va patir el problema
Ross Asdourian va patir una fractura de penis | Cedida

 

Ross Asdourian va ser víctima d'una lesió estranya i vergonyosa, a parts iguals: La fractura de penis. El jove estatunidenc, conegut publicista, còmic i cineasta del país nord-americà, va explicar l'anècdota a CNN, en el marc de la publicació del seu llibre 'Broken Bananah: Life, Love, and Sex ... Without a Penis'.

 

L'obra amb aquest original nom, que es traduiria com 'Plàtan trencat: Vida, Amor i Sexe ... Sense Penis', descriu l'escena d'una nit de 2015 a Nova York, on el jove va coincidir amb una amiga a un bar. A mesura que avançaren les hores i les copes, la parella va decidir anar a casa d'un d'ells.

 

«Ens apropàvem a la línia de meta», comenta Ross, utilitzant la metàfora per referir-se a una nit de passió. «La vaig treure i, quan la vaig tornar a posar, ella estava anant enrere. Bàsicament, va rebentar», detalla l'afectat, que ràpidament es va adonar que hi havia un problema.

La fractura de penis

«Vaig respirar amb mal un parell de vegades. Em vaig girar, vaig encendre les llums i vaig trucar al 911», explica Ross Asdourian a la seva publicació. Ràpidament, va ser atès pel doctor Wang, no podent evitar trobar-ho irònic, doncs el nom també és una paraula anglesa per referir-se al penis.

 

Imatge d'arxiu | Cedida

 

L'especialista el va fer sotmetre a una cistoscòpia, que consisteix a introduir una càmera a l'interior del genital masculí, per tal de veure l'abast de la lesió. Va ser l'inici d'una aventura mèdica molt més complexa del que mai es podria haver imaginat.

 

El doctor es va adonar que la lesió no era una fractura de penis normal. A més de trencar-se el cos cavernós, s'havia estripat la túnica albugínia, que rodeja la part implicada. Davant d'això, Ross va ser tractat per Purohit que, perquè ho entengués, li va recomanar que pensés «en un globus d'aigua que rebenta».

Recuperar-se d'un trencament de penis

L'especialista li va indicar que, a causa del trencament de les dues parts assenyalades, s'havia produït un trencament de la uretra, agreujant la situació. Davant d'això, Ross Asdourian va ser alertat que podria quedar-se impotent, així com sense capacitat per orinar correctament, patint problemes renals.

 

Afortunadament, Ross es va sotmetre a una uretroplàstia que va desenvolupar-se correctament. El jove va realitzar un procés de recuperació de quatre setmanes i actualment pot fer vida quotidiana, orinant, tenint ereccions i mantenint relacions sexuals amb normalitat.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris