YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Virgen María, la DJ empoderada que creix com a fenomen del reggaeton

La filla de l'actriu Verónica Forqué ha encisat 'religiosament' els fanàtics de l'hardcore i el reggaeton

Virgen María actua despullada reivindicant la nuesa i l'empoderament feminista
Virgen María actua despullada reivindicant la nuesa i l'empoderament feminista | Instagram

Virgen María. No, no és una pregària ni tampoc una blasfèmia; és el nom de la DJ que està en boca de tots els amants del reggaeton i l'hardcore. Un àlies més que antitètic doncs actua despullada i gemega per «beneir» els espectadors. Això sí, amb les mans en posició de resar i sota una potent llum blanca que transporta els seus fans a una litúrgia de música moderna i sensualitat.

  

María, que va oferir un concert a la sala Razzmatazz el passat cap de setmana, té més de 69.000 seguidors a Instagram i ha participat en festivals com el Sónar. Fins i tot, ha col·laborat amb Rosalía en el seu últim àlbum 'El mal querer', en què ha dissenyat les imatges. Pot presumir d'haver presenciat l'Anunciació, i és que és mare i precursora d'un 'art' nuu a les xarxes socials que ha provocat més d'una censura al seu perfil.

María és filla de l'actriu Verónica Forqué, guardonada amb 4 premis Goya
María és filla de l'actriu Verónica Forqué, guardonada amb 4 premis Goya | GTRES

 

Filla de Verónica Forqué

En paral·lel i sense cap secretisme, es declara una gran aficionada del pole dance al més pur estil d'Spears però amb un toc 'antiestereotips' i de feminisme empoderat. De fet, en una entrevista que ha concedit a 'Metrópoli Abierta', considera que «la vergonya de la nuesa converteix el cos en pecat». Apiadada de la indústria musical hegemònica, la filla de l'actriu Verónica Forqué, ha promès predicar la paraula en les discoteques.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari