Vivi Figueredo, la provocativa exconcursant de 'Supervivientes' que envia missatges a Kiko Rivera

La model paraguaiana ha confessat recentment que intercanvia missatges gairebé diàriament amb el DJ

 

 

Vivi Figueredo es va fer especialment coneguda al nostre país gràcies al seu pas per 'Supervivientes 2014', on va aconseguir cridar l'atenció gràcies a l'estreta amistat que va mantenir amb Amador Mohedano, qui llavors encara tenia una relació amb Rosa Benito. No obstant això, el nom de Vivi Figueredo havia començat a ressonar feia uns anys al seu país, Paraguai, quan en el 2009 va mantenir una relació amb Frenant Lugo, el llavors president del país: «Fernando i jo vam mantenir una amistat que va acabar perquè no va ser un home de paraula».

Després de concursar al 'reality' de Telecinco, la model no va tenir cap problema a l'hora de sotmetre's al polígraf de 'Sálvame Deluxe', on va sortir a la llum el seu dramàtic passat i va començar a convertir-se en una assídua als programes de televisió de la casa, com el mateix 'Sálvame' o 'Cazamariposas', entre altres. En la seva confessió, Vivi va relatar que des que era menor d'edat el seu germà gran la va iniciar en el món de la prostitució, al que va haver de dedicar-se diversos anys per ajudar al seu pare, que estava malalt.

 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

En el 2016, la paraguaiana va tornar a ser un centre mediàtic i va ser portada en 'topless' a Interviú, denunciant que els responsables de 'Supervivientes' encara no li havien pagat la seva participació en el programa. Des de llavors, la jove havia passat un temps desapercebuda, fins que recentment va decidir contactar amb Julián Contreras i amb Kiko Rivera. Una notícia que ha assegurat ella mateixa en una entrevista exclusiva per a 'Cotilleo.es', aclarint que «No ha passat res ni hem arribat a res, és un home casat...».