rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Voleu dormir en un apartament de somni dins la Torre Eiffel?

Participeu en el sorteig que organitza HomeAeay

L'espectacular Torre Eiffel Foto: www.laotraruta.net

 

Quatre afortunats viatgers, juntament amb cinc hostes addicionals cadascun, seran els primers a dormir per primera vegada a la Torre Eiffel, al primer nivell d'un habitatge real situat al monument més visitat del món i un dels més icònics del planeta, gràcies a un concurs llançat per HomeAway a nivell mundial. Per a això, el decorador d'interiors francès Benoit Leleu s'associarà amb HomeAway per crear una casa 'famili-friendly' temporal de 200 m2, única en el seu estil, instal·lada a la Torre Eiffel, i que comptarà amb dormitoris complets i una zona lounge amb vistes impressionants.

A partir d'avui, els viatgers podran participar en aquest concurs, al web del portal especialitzat en lloguer vacacional per guanyar unes vacances a París que inclouen l'oportunitat d'allotjar-se a l'exclusiu apartament, denominat Torre Eiffel HomeAway, durant el campionat de futbol de la UEFA Euro 2016. Per a això cal contestar la pregunta 'Què faries si l'apartament de la Torre Eiffel fos només per a tu durant una nit?' aquí en el cas de participar des de l'Estat. Les pernoctaciones es realitzaran els dies 23 i 24 de juny i el 4 i 8 de juliol.

El paquet vacacional també inclou tres nits addicionals en un habitatge vacacional de luxe de HomeAway a París i el viatge d'anada i tornada. Els guanyadors s'anunciaran el 10 de juny, dia en el qual s'efectuarà el servei inicial de l'Eurocopa a París.

Com participar

 

El concurs es realitzarà  a Europa entre el 19 de maig i el 5 de juny en els diferents 'sites' de la companyia. Més informació aquí.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris