IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Vuit coses que fan les dones que són bones al llit

La sexòloga Tracey Cox revela com es comporten les 'cracs' del sexe

sexo
Cox ha elaborat la llista de «Les 15 coses que les dones sexys fan al llit»| cedida

 

  

La sexòloga Tracey Cox ha tornat a causar furor amb la publicació del seu últim article per al 'Daily Mail'. I és que en aquesta ocasió, la britànica ha volgut treure a la llum algunes de les característiques de les dones que són «bones» al llit i amb elles ha posat de manifest un gran problema: el fet que hi ha moltes dones que, per norma general, es cohibeixen en l'àmbit sexual.

Segons la sexòloga, entre aquestes raons es troba la por de moltes dones a pensar que si es comporten d'una determinada manera al llit, l'home deixarà de veure-la com una «futura muller» i la considera tan sols una bona «amant». «Tracten de no ser la noia 'puta' perquè volen portar-los a casa a conèixer als seus pares. Però s'obliden que aquesta noia és la que li prendrà el lloc a la relació», sentencia la sexòloga.

Per aquest motiu, Cox ha elaborat la llista de «Les 15 coses que les dones sexys fan al llit». Una llista amb la qual anima les dones que es comportin amb la seva parella com realment ho sentin, sense caure en prejudicis antiquats i que no tinguin por que ser «massa atrevides» sexualment pugui condicionar les seves relacions amoroses i afectives.

1. Inicien el sexe

Les dones que són «bones al llit» no es tallen a l'hora de buscar la seva parella sexual i animar-la per donar peu a tenir sexe. I és que segons ha advertit la sexòloga, en el cas que siguin elles les que deixin a ells donar el primer pas, el missatge que li llancen és que únicament mantenen relacions sexuals per complaure la seva parella.

El sexo en la ducha, la práctica favorita del verano
El sexe a la dutxa, la pràctica favorita de l'estiu | Cedida
 

2. No son crítiques

Una dona que en general reacciona amb un «no» a un suggeriment d'alguna cosa inusual demostra ser una persona poc predisposada a experimentar noves sensacions i / o a escoltar noves idees. En aquests casos, Cox recomana meditar una pregunta: «¿El que vol fer ens perjudica a mi o ell físicament o emocionalment? Si la resposta és no, quin és el problema?».

3. No tenen por a dir no

Estar oberta a noves experiències no és sinònim de dir que sí a tot. No es tracta de complaure sexualment la parella a tota costa i sacrificar el plaer propi per a això. Si una dona no està d'acord amb una determinada pràctica o no se sent capaç de gaudir-ne, no té per què tenir por de dir que no. De fet, la sexòloga ha recordat un cas d'un home que va acabar per perdre el desig que sentia per la seva parella, ja que aquesta li deia a tot que sí: «Mai vaig saber el que li agradava o no li agradava, podria haver comprat una nina sexual», li confessava.

4. Elogien el penis 

Segons la sexòloga, les dones que són bones al llit presten molta atenció al membre viril de la seva parella i no dubten a l'hora d'elogiar, «parlar amb ell» o mirar-lo. Un senyal que es troben còmodes i gaudint amb la seva parella i que al seu torn, encanta als homes. I és que irremeiablement, a ells no només els preocupa la grandària del seu penis, també els agrada saber com es veu.

Alusión a una felación
A les dones que són bones al llit els encanta donar i rebre sexe oral | Cedida
 

5. Els encanta fer i rebre sexe oral

Per a Tracey Cox, el molt que a algú li agrada donar i rebre sexe oral és un indicador de com de bones poden arribar a ser al llit. Per què? En la seva opinió, el sexe oral és encara més íntim que el coit i que sigui una cosa que agradi a les dues parts és símptoma que no són persones aprensives i que, per contra, gaudeixen acceptant que el sexe és caòtic i suat.

6. Fer soroll (però no massa)

Els gemecs de la nostra parella sexual són la principal forma que tenim de saber que està gaudint. Per això, tant el silenci com uns gemecs massa forts poden resultar desconcertants: no se sap si s'està passant, si ho està fingint o si criden tan alt que els veïns la podrien escoltar. Un terme mitjà és, per tant, la millor opció.

7. Estan felices amb el seu cos

Tothom té algun complexe amb el seu físic, però en el cas de les dones, poques són les que realment aconsegueixen acceptar-se a si mateixes i que els agrada ser vistes i admirades en la seva nuesa, el que provoca que certes postures, mirades o carícies no siguin benvingudes al llit. Una dona sexualment deixondida també estarà més feliç amb el seu cos i gaudirà del sexe d'una manera més lliure, sense prejudicis sobre si mateixa.

8. No fingeixen orgasmes

Poques són les dones que no han fingit algun orgasme al llarg de la seva vida. El que és un problema important sexualment és, tal com adverteix Tracey Cox, fingir els orgasmes quan mai s'ha tingut un orgasme amb la parella o poques vegades s'aconsegueix: Com aprendrà la teva parella a donar-te un si creu que els tens amb regularitat? I, d'altra banda, sense orgasmes, ¿on és la motivació per tenir relacions sexuals?


Comentaris

envia el comentari