rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Vuit coses que pots fer amb el teu microones

Llista de consells per treure encara més profit a aquest electrodomèstic tan utilitzat

Vuit coses que pots fer amb el teu microones. Foto: CatalunyaDiari.cat

 

El microones és un dels electrodomèstics més comuns i dels més utilitzats. Escalfem menjar i també begudes, però coneixem tots els seus usos? Tot seguit us acostem 8 usos interessants i diferents, del portal Mejor con Salud:

 

 

Treure segells: Si volem reutilitzar-los, res millor que posar les cartes uns segons als microones. Abansm humitegem una mica amb aigua i posem-lo 20 segons. Es desenganxarà fàcil.

 

Tallar una ceba sense plorar: Els compostos de sofre que té la ceba ens fan plorar. Amb un ganivet, aquestes cèl·lules prenen contacte amb el nostre cos i originen aquesta reacció. En canvi, si tallem els extrems i la posem 30 segons al microones ja no plorarem.

 

Desinfectar esponges: De tant en tant, es bo netejar-les, ja que estan en contacte permanent amb bacteris. No cal llançar-les a les primeres de canvi, sinó que si les submergim en vinagre blanc o llimona i les posem al microones a alta temperatura durant un minut, matarem tots els patògens.

  

  

  

Obtenir més suc d'una llimona:

 

Allarga la vida útil del rímel: S'asseca amb facilitat en agluns ambients. Si veieu que té aquest problema, poseu-lo dins d'un got ple d'aigua i posa'l al microones durant 30 o 40 segons. Així, tornarà arecuperar la seva textura líquida i tindrà més temps d'ús.

  

  

Tenyeix teles:

  

  

  

Esterilitzar flascons de conserves

  

Coixinet de calor: Per combatre el dolor de malalties musculars i inflamatòries només necessites llenties i un mitjó. Es tracta d'omplir la prenda de llegums, fer-li un nus i posar-lo quatre minuts al microones. Això sí, abans d'aplicar-lo damunt de la zona adolorida, cal comprobar que no estigui massa calent. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris