Les xarxes socials embogeixen amb un curiós perfil de Tinder

Un jove ha sorprès tothom per la manera d'utilitzar l'aplicació

Les xarxes socials acostumen a mostrar coses realment curioses, que a vegades es fan virals. En aquest cas, un usuari de Tinder, aplicació que serveix per conèixer gent, ha popularitzat el seu perfil gràcies a la seva originalitat per descriure's.

El noi es diu Javi, o almenys així és com mostra al seu perfil, i té 22 anys. En la seva descripció apareix que viu a Còrdova i estudia a la Universitat de Màlaga. Fins aquí tot normal, però el perfil del jove és molt curiós, ja que ha utilitzat diverses plantilles on es descriu de la manera més original possible. El noi fa diverses categories, on en algunes explica característiques extraordinàries molt originals. 

Aquesta aplicació és utilitzada per molts, alguns simplement l'utilitzen per fer amistats, altres busquen parelles, i d'altres busquen persones per mantenir relacions sexuals. Cadascú l'utilitza de la manera que vol, com el cas d'aquest jove que ha sorprès tothom.

  

«Va de cinèfil i no té ni idea», o «No et posarà les banyes encara que ho intenti, qui voldria?», són alguns dels comentaris que fa per vendre's a si mateix. Dins el perfil, el jove fa referència als seus desavantatges, amb frases tan gracioses com: «La seva cara (tardes a acostumar-te)», o «El primer dia no, però després sempre arriba tard». També enumera les seves virtuts, és un noi que dóna sang, té una gata i «agafa referències dels Simpsons».

El perfil del noi s'ha fet popular a Twitter

Javi ha creat una nova manera de descriure's i les xarxes socials com Twitter ja s'han fet eco d'aquesta nova tendència, on la persona se sincera i explica totes les seves virtuts, característiques i preferències d'una manera diferent del que s'acostuma a veure a les aplicacions per conèixer gent.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari