Ylenia incendia les xarxes amb un nu integral

Apareix mostrant part del seu pit i el malucs

 

 

La conegudíssima i controvertida Ylenia Santana, acostuma a deixar bocabadats els seus fans amb les seves provocatives imatges i el seu llenguatge directe. En aquesta ocasió, no ha volgut canviar i ha decidit compartir al seu compte d'Instagram una sensual fotografia en què apareix completament nua.

 

La celebritat televisiva apareix tombada cap per avall, recolzada sobre un dels seus braços i mirant sensualment a l'espectador, mentre deixa a la vista el contorn d'un dels seus pits, i les sinuoses formes del seus malucs.

Més de 20.000 'm'agrada'

Destacant el suggerent de la imatge, Ylenia ha tingut a bé de pintar els llavis amb un carmí intens que potencia la imatge de la seva bellesa i la seva nuesa. Davant aquesta imatge seus seguidors no han pogut més que lloar el seu atractiu i assenyalar el gran cos que té.

 

Així es podien llegir comentaris com ara: «guapíssima», «de 10 no de 1000» o «però que bellezón per Déu», entre altres. No obstant això, com sempre, la imatge no ha estat absent de crítiques i com ja és habitual a les seves publicacions, no han faltat aquells que li han dit «puta» o succedanis.

 

Així, també s'han pogut llegir comentaris com «quina pena que la teva ment no sigui gens follable» o «quin photoshop». Sigui com sigui, és evident que la foto ha triomfat, ja que acumula més de 24.000 'm'agrada' i la nuesa de Ylenia no ha deixat indiferent a ningú.