rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Sant Jordi amb el paraigües a la mà, però no plourà tot el dia

Dijous serà el dia més càlid de la setmana dominat pel sol

Les temperatures poden superar els 35º a Ponent i a la vall de l’Ebre i tan sols hi haurà alguns núvols baixos a la Costa Daurada
Mapa de previsió per aquest dijous | Catalunya Méteo

 

Aquest dijous serà sens dubte el dia més càlid de la setmana. Les temperatures tocaran sostre amb valors que, puntualment, poden superar els 35º a punts de Ponent i de les Terres de l’Ebre. El sol dominarà en general tret d’alguns núvols baixos en trams de la Costa Daurada i altres punts del sud del país.

 

De cara a la tarda, tan sols creixeran algunes nuvolades en punts de muntanya, principalment del Pirineu. No es descarta algun xàfec feble i dispers al nord de la serralada, però en conjunt serà poca cosa i no s’esperen precipitacions més enllà d’aquesta zona.

Els termòmetres toquen sostre

El sol i la calor s'imposaran aquest dijous | Arxiu

 

Després del canvi de temps del dilluns, les temperatures van baixar clarament amb una calor moderada. Els termòmetres s’han anat recuperant poc a poc i aquest dijous tocaran sostre amb valors que, puntualment, poden assolir els 36º o 37º a zones de Ponent i de la vall de l’Ebre.

 

A la resta del país, moltes màximes poden fregar o assolir els 35º a l’interior, superant també els 30º al prelitoral i, inclús, en trams de la costa. L’ambient serà calorós al centre del dia arreu, però ni de bon tros tindrem temperatures anormalment altes.

 

Pel que fa a les mínimes, pujaran una mica respecte l’última nit, tot i que es seguirà dormint força bé a gran part del país tret de punts de la costa, especialment de Barcelona i Tarragona, on les temperatures nocturnes es mouran entre els 21º i els 24º.

Canvi de temps a partir de divendres

L’aproximació d’una bossa d’aire més fred en alçada farà que divendres les temperatures comencin a baixar i tinguem més ruixats de tarda. Una tendència que tindrà continuïtat dissabte, quan els termòmetres baixaran encara més i tindrem xàfecs i tempestes més freqüents al nord del país.