CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dilluns radiant amb calor de ple estiu

Les temperatures es mantindran similars en conjunt amb la majoria de màximes entre els 28º i els 33º. La xafogor serà marcada a la costa i tan sols hi haurà alguna gotellada al Pirineu
Mapa de previsió per aquest dilluns | Catalunya Méteo

 

La monotonia en el temps sembla que no té fi aquests dies, ja que el sol i la calor continuaran dominant a tot el país aquest dilluns amb un ambient de ple estiu sense temperatures excepcionals. Tindrem un dia radiant amb tan sols alguna gotellada poc important al Pirineu a la tarda.

 

A primera hora, no es descarten alguns intervals de núvols baixos en trams de la costa i punts de l’interior, mentre que a la tarda creixeran núvols d’evolució diürna inofensius a zones de muntanya.

Calor de ple estiu sense ser excepcional

El sol seguirà dominant arreu aquest dilluns | Àngel Galán

 

Aquest dilluns tornarem a tenir una jornada plenament estiuenca arreu amb una calor intensa però que no serà ni de bon tros excepcional. En general, a la costa costarà d’arribar als 30º, mentre que a l’interior es superarà amb facilitat aquesta xifra.

 

En conjunt, les temperatures màximes es mouran entre els 28º i els 33º en general, si bé a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre es tornaran a rondar els 35º, mentre que a la costa hi haurà una marcada sensació de xafogor.

 

Pel que fa a la nit, les mínimes es situaran de nou pel damunt dels 20º al litoral i seran més fresques a l’interior. L’ambient nocturn tornarà a ser pesat en zones urbanes grans de la costa, amb nit tropical de forma puntual.

Nova calorada a la vista

De cara als propers dies, la calor es mantindrà similar o pujarà alguns graus amb un ambient assolellat en general. No obstant, tota l’atenció l’hem de tenir posada al proper cap de setmana, ja que els mapes indiquen que podríem tornar a tenir una nova calorada amb temperatures molt altes, sobretot a Ponent i a la vall de l’Ebre. Un extrem, però, que haurem d’anar confirmant en properes actualitzacions de la previsió.

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.