Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Divendres sense pluja amb sol i núvols i més calor

Al matí farà més sol i a la tarda la nuvolositat es farà més present arreu però sobretot a les comarques de Lleida
Mapa de previsió per aquest divendres | Xavi Segura

 

Després d’un dijous amb noves tempestes a molts punts, ara sí, podem dir que les tempestes i els ruixats de les últimes jornades ja s’han acabat. Aquest divendres, tindrem un dia molt tranquil amb sol intercalat amb alguns núvols i temperatures que pujaran amb calor a migdia.

 

 

Durant el matí, farà força sol en general però hi haurà el pas de bandes de núvols alts i prims durant tota la jornada que, a estones, poden enterbolir el cel. A partir de migdia i durant la tarda, arribaran bandes de núvols per Ponent que, en aquella zona, poden deixar el cel ennuvolat. On més sol farà serà a les comarques de Girona.

 

 

A més, també apareixeran a la tarda bandes de núvols baixos a molts punts de la costa de Tarragona i del sud de Barcelona. Tot i que també creixeran nuvolades a punts de muntanya, aquest divendres no esperem precipitacions més enllà d’algun xàfec al Pirineu molt aïllat.

Temperatures amunt

Pel que fa a les temperatures, pujaran arreu una mica més, tant les màximes com les mínimes. A migdia, els termòmetres es mouran entre els 24º i els 29º en general, més baixes al Pirineu i en trams de la costa. A Ponent es poden rondar els 30º amb facilitat.

 

 

Dissabte amb més calor i sense pluja

El sol lluirà amb algunes bandes de núvols | Xavi Cabo

 

De cara al cap de setmana, dissabte tindrem el dia més tranquil de la setmana. Tindrem un dia de sol combinat amb algunes bandes de núvols i les temperatures pujaran encara una mica més. No obstant, en trams de la costa, sobretot de Barcelona i Tarragona, hi haurà alguns bancs de boira o bandes de núvols baixos que impediran que el termòmetre pugi tant.

 

 

La majoria de màximes es situaran pel damunt des 25º al prelitoral i a l’interior, i es tornaran a rondar els 30º a Ponent. A la tarda pot caure algun ruixat al Pirineu de Lleida, mentre que a la tarda i vespre no es descarta que els núvols baixos de la costa deixin alguna gotellada local.

Diumenge tornen els ruixats

De cara a diumenge, tornarem a tenir una jornada de sol i núvols, que a estones seran força abundants. Al matí poden caure gotellades o alguns ruixats febles a qualsevol punt, sobretot a prop de la costa. A la tarda i vespre arribaran precipitacions per l’oest que localment seran intenses.

 

 

Pel que fa a dilluns, sembla que tornarem a tenir una jornada de ruixats a diverses comarques del país. Una situació que haurem de concretar més endavant.

Comentaris