rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Comença el descens de la temperatura

Aquest dijous els termòmetres baixaran 2 o 3 graus i encara cauran alguns xàfecs de tarda al Pirineu
Mapa de previsió pel dijous 26 d'abril | Xavi Segura

 

 

 

L'ambient calorós vol començar a retirar-se de casa nostra. Si bé encara tindrem un ambient força càlid a migdia, aquest dijous les temperatures màximes baixaran entre 2 i 3 graus en general i es mouran entre els 22º i els 27º a gran part del país. Tot plegat vindrà acompanyat de vent de mestral que bufarà durant el matí a les Terres de l'Ebre i de tramuntana que afectarà de forma moderada durant tot el dia la Costa Brava.

 

No obstant, seguirà fent sol durant gran part la jornada a la majoria de comarques però a mitja tarda i al vespre els núvols augmentaran a molts punts sense més conseqüències.

Tarda amb alguns xàfecs

Els ruixats de tarda es tornaran a reproduir a punts del Pirineu, Prepirineu i zones properes, però seran menys intensos i extensos que els d'aquest dimecres. Això farà que la nuvolositat augmenti en aquests punts alhora que s'estendrà a gran part de les comarques de Girona i Barcelona a mitja tarda. A més, al vespre es formaran alguns núvols baixos entre la costa barcelonina i la de Tarragona.

 

A les portes del canvi de temps

Aquesta baixada tèrmica tindrà continuïtat els propers dies, ja que estem a les portes d'un cap de setmana en el que arribarà una bossa d'aire fred que inestabilitzarà el temps. Divendres baixaran un pèl més els termòmetres, però serà sobretot a partir de dissabte a la tarda i diumenge quan el descens serà més marcat, alhora que els xàfecs s'estendran per moltes comarques.

 

Comentaris