Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un conductor xoca contra una parada de bus a Sabadell i mata una dona de 86 anys

ÚLTIMA HORA

Mor el pilot d'una avioneta en estavellar-se a l'aeròdrom de l'Anoia

Dijous calcat a dimecres amb força sol sobretot al matí

Els núvols augmentaran a la tarda a la meitat nord i els xàfecs i les tempestes cauran a més punts de l’interior i del Pirineu
Mapa de previsió per aquest dijous | Xavi Segura

El temps continua en la monotonia típica del mes de maig amb força sol al matí arreu i tardes amb xàfecs en alguns punts de muntanya i de la meitat nord. Això és el que hem tingut aquest dimecres i és el que tindrem aquest dijous. Tot plegat amb temperatures que experimentaran pocs canvis o tan sols pujaran un pèl més, sobretot de nit.

 

 

No obstant, ja durant el matí poden haver alguns intervals de núvols a punts propers a la costa i del nord, mentre que a partir de migdia el cel quedarà variable o mig ennuvolat a la meitat nord del país i a punts del prelitoral. A la resta es continuarà imposant més clarament el sol.

 

 

Pel que fa a l’ambient, serà encara fresc de bon matí però amb temperatures que quedaran més altes que no pas les últimes jornades. De cara al migdia, les màximes es mouran entre els 21º i els 26º, més altes a Ponent i Terres de l’Ebre.

S’incrementen els ruixats de tarda

Aquest dijous tindrem ruixats una mica més intensos i extensos que no pas dimecres. S’esperen especialment al Pirineu i Prepirineu de Lleida, però també a punts del nord de la Catalunya Central, de la resta del Pirineu i, fins i tot i de forma més residual, a la Serralada Transversal.

 

 

Localment, els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta i caure amb una certa intensitat. Una tendència que anirà a l’alça a mesura que avanci la setmana.

Pròxims dies molt similars

De cara a les pròximes jornades, seguirem amb un temps calcat al d’aquests dies. Al matí farà sol en general, però a partir del migdia i durant la tarda cauran ruixats i tempestes a l’interior i al Pirineu i Prepirineu, sobretot al de Lleida.

 

 

Les tamborinades guanyaran més intensitat i extensió a mesura que passin els dies però la costa quedarà pràcticament al marge de tot plegat. Les temperatures es mantindran similars o pujaran una mica més tan sols amb un ambient molt agradable a migdia.