Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Pocs canvis en el temps amb sol i màximes suaus aquest inici de setmana

TRAGÈDIA

Mor un jove pilot de només 14 anys al circuit de Jerez

URGENT

Nou mort en un diumenge tràgic a les carreteres catalanes

Dijous molt més tranquil amb força sol i ruixats de tarda menys extensos

Els xàfecs cauran en alguns punts de l’interior però es concentraran sobretot al voltant del Pirineu i del nord-est
Mapa de previsió per aquest dijous | Xavi Segura

 

Després dels intensos i extensos ruixats d’aquest dimecres (consulta en aquest enllaç el balanç i les imatges de les tempestes), aquest dijous tindrem un temps molt més tranquil amb sol a gran part del país combinat amb alguns intervals de núvols, sobretot al matí, i xàfecs que a la tarda pràcticament només cauran a l’interior i prelitoral del nord-est i al Pirineu.

 

 

No es descarta també algun xàfec a la zona dels Ports, fent que a la tarda hi hagi més núvols a les Terres de l’Ebre. A la resta del país, hi haurà alguns núvols baixos trencats i també algunes bandes de núvols alts i prims. A la tarda la nuvolositat serà més freqüent en punts de muntanya.

 

 

També hi haurà boires matinals a l’interior, sobretot a punts on avui hi ha plogut. Pel que fa a les temperatures, de nit baixaran una mica i es mouran entre els 13º i els 18º en general, mentre que de dia seran semblants o pujaran un pèl, amb la majoria de màximes entre els 21º i els 26º.

Jornada amb menys ruixats

A partir del migdia, les nuvolades tornaran a créixer a punts de muntanya i deixaran alguns xàfecs a l’interior. A diferència de dimecres, però, els ruixats no seran extensos i es concentraran sobretot a punts de l’interior i prelitoral de Barcelona i Girona i del Pirineu.

 

 

Tot i que en general seran força dispersos i no tindran gran recorregut, no es descarta que alguna tamborinada sigui una mica intensa, sobretot al voltant del Ripollès.

Pròxims dies

El sol dominarà a gran part del país | Arxiu

 

De cara a les properes jornades, sembla que el sol dominarà a gran part del país amb una pujada progressiva de les temperatures. Tot plegat durarà fins dissabte com a mínim, ja que els mapes indiquen que diumenge podríem tenir un temps més mogut. Ho anirem seguint.