Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Temperatures d'estiu a gran part de Catalunya

Les temperatures pujaran especialment entre dimarts i dimecres. Dijous s'espera l'arribada d'un nou canvi de temps.
Les temperatures superaran els 30 graus a les comarques interiors | EFE

 

Les temperatures que han pujat durant el cap de setmana a totes les comarques catalanes, encara pujaran més els pròxims dies. La pujada serà especialment important a les comarques de l'interior i també a les valls del Pirineu. De cara a dijous a la tarda un nou canvi de temps començarà a fer baixar les temperatures.

Entre dimarts i dijous d'aquesta setmana ens espera un ambient càlid, pràcticament d'estiu, a moltes comarques catalanes. Les temperatures encara pujaran més els pròxims dies, especialment entre dimarts i dijous. Pujaran no només les temperatures màximes sinó que també ho faran les mínimes. Al voltant de la ciutat de Barcelona es registraran les primeres nits tropicals, és a dir, aquelles nits en què la temperatura mínima no baixa dels 20 graus.

 

Les temperatures màximes pujaran especialment a les comarques interiors i també a les valls del Pirineu. Entre demà dimarts i dimecres, s'esperen temperatures màximes entre els 24 i 26 °C a les valls del Pirineu i entre els 28 i 32 °C a les comarques de Ponent i en alguns racons de la Catalunya Central, com el Pla de Bages. A la costa la pujada de les temperatures no seria tan marcada i es repetiran els valors dels últims dies. Fins i tot, en alguns trams de la primera línia de la costa les temperatures baixaran si acaba arribant la boira costanera en alguns moments del dia. Aquest període càlid ens acompanyarà fins dijous quan un nou canvi de temps començarà a fer baixar les temperatures.

Comentaris