Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Les 10 ‘instagramers’ catalanes més populars

Una llista de les noies més influents a la prestigiosa xarxa social
Instagram es la cuna de estas influencers.
Aquestes ‘influencers’ s’han fet molt famoses a través d’Instagram | Unsplash

 

Una de les xarxes socials més populars que existeixen és Instagram, que cada vegada ha aconseguit inspirar un nombre més gran de persones. Per això, no sorprèn gens que la figura dels ‘influencers’ s’hagi gestat sobretot en aquesta plataforma amb tants seguidors.

Ara bé, si t’interessa saber qui són les noies catalanes amb més adeptes de tota aquesta xarxa, hem preparat una classificació amb les ‘instagramers’ catalanes més populars.

  • Article relacionat: Els 11 comportaments a Facebook que demostren una manca d'autoestima

Qui són les ‘instagramers’ catalanes més populars?

Dia rere dia, guanyen seguidors i la seva posició del rànquing pot variar ràpidament, però hem seleccionat les ‘instagramers’ catalanes més seguides últimament.

10. Ariadna Tàpia: ariadnatb

L’Ariadna és una noia que va néixer i créixer a Barcelona i que va començar a pujar fotografies a la seva pàgina personal d’Instagram amb la intenció de donar a conèixer els seus fascinants estils i models de ‘look’, totalment inimitables.

Des dels seus inicis a la popular xarxa social de fotos ha anat guanyant ràpidament milers de seguidors fins a superar els 140.000, i el desembre de 2017 l’agència de models Sight Management Studios va començar a representar-la.

Compte: https://www.instagram.com/ariadnatb/

Nombre de seguidors: 146.000

9. Carla di Pinto: carla_dipinto

La jove Carla di Pinto també és de Barcelona i la seva influència a Instagram ha crescut molt en molt poc temps, fent que actualment compti amb més de 200.000 seguidors.

Amb només 19 anys, ja ha col·laborat amb moltes marques diferents per anunciar productes variats i ha aconseguit també que molta gent s’interessi pel seu canal de YouTube, actiu des del 2016, amb gairebé 80.000 seguidors i un gran nombre de visualitzacions. Li agrada parlar sobretot de moda i viatges.

Compte: https://www.instagram.com/carla_dipinto/

Nombre de seguidors: 212.000

Instagram ha catapultat a la fama un gran nombre de persones
Instagram ha catapultat a la fama un gran nombre de persones | Cedida

8. Carol Peña: misshedwig

La Carol Peña és una altra de les ‘instagramers’ més populars de Catalunya. Llicenciada en Publicitat, fotògrafa, professora i directora d’art, la noia s’ha fet tot un lloc a la xarxa social des dels seus inicis, quan la plataforma tot just començava a fer els primers passos.

És una gran viatgera i, gràcies a les seves increïbles fotografies de paisatges i entorns de tota mena, ha guanyat un gran renom. A banda d’això, ha aconseguit col·laborar amb grans marques com ara Estrella Damm, Adidas o Sony.

Compte: https://www.instagram.com/misshedwig/

Nombre de seguidors: 567.000

7. Patry Jordan: patryjordan

Aquesta noia de Girona s’ha convertit en la titular d’un dels comptes més seguits de Catalunya, però els seus inicis els hem de buscar a YouTube. A la popular plataforma de vídeos, té més de 5 milions de seguidors al canal de ‘Gymvirtual’ i més de 2,5 milions de subscriptors al canal ‘SecretosdechicasVIP’.

La Patry va saltar a la fama gràcies als seus trucs de fitnes i bellesa compartits a YouTube. Aleshores, va passar a pujar també diversos trucs i estils —tant de vida com de moda— a la xarxa Instagram, on va rebre una gran acollida.

Compte: https://www.instagram.com/patryjordan/

Nombre de seguidors: 782.000

 

6. Nina Urgell: ninauc

La Nina és de Barcelona i té el títol de Psicologia Clínica. La passió que sent tant per la fotografia com per la moda han fet que moltíssima gent la segueixi en un lapse de temps realment curt. Va fer el salt a Instagram compartint el seu estil de vida com un passatemps, i ben de pressa  ha arribat a convertir-lo en una gran inspiració per als seus nombrosos fans.

La noia ha fet de model a les xarxes socials amb diverses conegudes marques, com ara Chanel o Hugo Boss. Ara bé, la seva activitat no s’atura aquí i també engloba el disseny: amb l’ajuda del seu xicot Joan Marc, l’any 2015 va idear la Luna Beach, una línia de moda de roba de bany que té més de 70.000 seguidors a la popular plataforma d’Instagram.

Compte: https://www.instagram.com/ninauc

Nombre de seguidors: 789.000

 

5. Alba Paul: albapaulfe

L’Alba Paul Ferrer és una noia que va passar de ser una desconeguda per a molta gent a gaudir d’un gran nombre de seguidors a Instagram en un temps rècord, en part gràcies al fet que, el 2015, la Dulceida —una de les blogaires i 'instagramers' més rellevants del món de la moda, en primera posició d’aquesta llista— va presentar a través de YouTube la seva xicota: l’Alba.

Des d’aquell moment, aquesta noia gironina que primer es mostrava més aviat reservada davant les càmeres no ha parat de multiplicar els seguidors que té a Instagram. Paul ha fet innombrables viatges, s’ha acabat casant amb Dulceida i ha esdevingut una gran ‘influencer’ de la xarxa fent col·laboracions amb grans marques com Diesel, Zara o Reebok.

Compte: https://www.instagram.com/albapaulfe/

Nombre de seguidors: 864.000

La boda d'Alba Paul i Dulceida va causar una gran expectació mediàtica
La boda d'Alba Paul i Dulceida va causar una gran expectació mediàtica | Instagram

 

4. Jessica Goicoechea: goicoechea22

Nascuda a la capital catalana, la Jessica és una ‘influencer’ i model que en el passat va mirar de treballar al món de la moda sense èxit a causa de diversos rebuigs originats per la seva alçada, considerada massa baixa —1,70 m.

Ara bé, les fotos atractives i el seu estil únic han fet que gràcies a Instagram hagi passat a la fama  i s’hagi transformat en una autèntica ‘influencer’ amb moltíssims seguidors.

Actualment està signant contractes constantment i col·labora amb marques molt importants. Així, Instagram l’ha pogut ajudar a treure el seu gran potencial.

Compte: https://www.instagram.com/goicoechea22

Nombre de seguidors: 959.000

3. Laura Escanes: lauraescanes

La Laura és una blogaire i model barcelonina molt coneguda, sobretot perquè manté una relació sentimental amb l’icònic i controvertit personatge televisiu Risto Mejide. Amb només 22 anys, s’ha convertit en una de les ‘instagramers’ més populars de Catalunya.

La Laura Escanes ha aparegut molt a la premsa del cor per la seva relació amb Risto Mejide
La Laura Escanes ha aparegut molt a la premsa del cor per la seva relació amb Risto Mejide | Cedida

 

Va estudiar la carrera de Periodisme, i l’any 2015 es va conèixer la notícia de la seva relació amb Mejide. Tot i la diferència d’edat, tots dos s’han acabat casant i es mostren molt feliços amb la seva relació.

A banda de fer de model a través del seu compte d’Instagram i d’haver col·laborat amb grans marques i esdeveniments —com la New York Fashion Week—, la Laura compta amb un canal de YouTube i amb un blog on parla, principalment, de moda.

Compte: https://www.instagram.com/lauraescanes/

Nombre de seguidors: 1 milió

 

  • També et pot interessar: Les millors 30 frases que ha pronunciat Risto Mejide

2. Paula Gonu: paulagonu

La Paula és una ‘instagramer’ de Cornellà de Llobregat amb estudis de Publicitat que s’ha tornat molt popular en un període de temps sorprenentment curt: en tan sols un any i mig, ha passat de tenir 200.000 seguidors a la plataforma a comptar-ne més d’un milió i mig.

A banda, és una ‘youtuber’ molt destacada amb més d’1,3 milions de subscriptors al seu canal. A les xarxes, destaca sobretot per les fotografies i els vídeos de viatges que publica i per haver-se sincerat amb els seus seguidors sobre la solitud que ha sentit algunes vegades.

Compte: https://www.instagram.com/paulagonu/

Nombre de seguidors: 1,7 milions

 

1. Aida Domènech: dulceida

Al capdamunt de la classificació hi trobem l’Aida Domènech, una badalonina de 28 anys que gaudeix d’una fama indiscutible a les xarxes.

L’any 2009, l’Aida va començar a escriure un blog de tendències i moda. Més endavant, com a blogaire molt coneguda, acabaria guanyant el guardó al millor blog de moda  a la Berlin Fashion Week.

Ara bé, la noia no va limitar-se a escriure, sinó que també va posar en marxa un canal propi de YouTube que, avui, gaudeix de més d’un milió de seguidors.  

Compte: https://www.instagram.com/dulceida/

Nombre de seguidors: 2,3 milions

  • També et pot interessar: Els Mossos d'Esquadra alerten dels perills de les xarxes socials: «No te la juguis!»