Els 12 articles Deliplus que Mercadona ven més

Els productes d'higiene i bellesa més exitosos d'aquest supermercat

La gama Deliplus, de Mercadona, ofrece una amplia variedad de productos de cosmética e higiene de calidad a precios asequibles.
Els productes de la gamma Deliplus que es venen a Mercadona tenen preus molt assequibles | Cedida
 

La marca de productes d'higiene i cosmètics que du el nom de Deliplus pertany a Mercadona i presenta articles a un preu econòmic i que, en general, són molt recomanats. Els més demandats, entre tots ells, són el xampú en sec, l'oli de coco, el maquillatge i els tints. Igualment, de manera constant no para de treure a la llum novetats carregades d'interès que són sorprenents per als seus consumidors.

 

Tot seguit, volem fer una revisió dels 12 productes de baix cost estrella de la marca Deliplus i farem una explicació detallada per mirar en què consisteix aquesta gamma de productes de Mercadona i per quin motiu és una de les que ha guanyat més fama a nivell de mercat.

 

Característiques de la marca Deliplus

Es tracta d'una gamma d'articles d'higiene i de bellesa que es comercialitza a Mercadona. Se sol recomanar molt l'ús d'aquests productes perquè tenen una bona qualitat i un preu molt interessant.

 

Igualment, compten amb articles per a nadons i amb altres classes d'articles d'estètica que estan orientats al manteniment de la pell estirada i a la reducció del greix del cos.

 

El supermercat espanyol Mercadona, a banda de Deliplus com a marca d'articles d'higiene personal, posseeix les marques Bosque verde, amb productes per netejar la casa, i Hacendado, amb productes alimentaris.

 

Aquests productes de baix cost es troben al capdamunt de les llistes de productes de marca blanca i han pogut tenir un gran èxit gràcies a la bona qualitat dels seus components, que també té una extensió important.

 

Les línies que aquests supermercats valencians tenen d'higiene i bellesa comprenen una varietat molt important d'articles d'higiene corporal i facial, així com de maquillatge: entre altres, tenen crema de mans, gels, productes hidratants, mascaretes, productes d'estètica, tovalloletes, exfoliants, esponges, etc.

 

 

Els 12 millors productes cosmètics dels supermercats Mercadona

Tot seguit, detallarem un total de 12 productes que estan considerats com els més demandats, recomanats i cèlebres. N'hi ha molts que, tal com hem dit, són competidors de diverses altres marques rellevants gràcies a la seva bona relació qualitat-preu.

 

1. La crema per a la cara

La selecció de productes per a pells seques, mixtes o grasses de Deliplus és significativa. Té, a més, una crema per a la cara antiedat, que té una combinació de silanol i col·lagen que ajuda a regenerar, reparar i suavitzar les pells de més edat.

 

2. El maquillatge

Mercadona té una gamma de maquillatge molt variada que inclou, entre altres, ombres d'ulls, pols per bronzejar, llapis d'ulls, màscares de pestanyes, il·luminadors i 'eyeliners' a base de maquillatge. 

 

L'últim dels articles d'aquesta llista és un dels productes estrella de la marca, perquè dura molt i ajuda a cobrir qualsevol imperfecció que hi hagi al rostre. Igualment, la fórmula que té consta de protecció solar i, a més, gaudeix d'un preu molt econòmic si ho comparem amb la resta de marques que hi ha al mercat. Ara bé, únicament es pot triar entre 5 tons diferents.

 

3. Els tints

Deliplus té diversos tints que pots trobar tant sense amoníac com en opció permanent. Els tints sense amoníac es refereixen als banys de color que se centren en el reforç del color de cabells del consumidor i que permeten fer proves amb un to nou sense que castigui tant els cabells, perquè a cada rentat es va retirant una mica. 

 

A banda, podem trobar l'opció To + To azalea amb oli de jojoba i de macadàmia, que són dos ingredients que ajudaran a lluir uns cabells amb millor aspecte i que fan que quedin tots ben coberts. La varietat de colors que podem trobar és molt gran i presenta tonalitats negres, castanyes, rosses i rogenques. A més, el seu preu no passa dels 4 euros.

 

4. La mascareta negra

Igualment, Mercadona proposa una opció altament econòmica per a aquests articles que han guanyat tanta popularitat. L'ingredient essencial que la composa és el carbó, i hi ha dues opcions diferents de mascareta negra: Charcoal Peel-Off i Charcoal Mud. La primera és una mascareta que té efectes de 'peeling' que ajuden a extreure qualsevol impuresa, i la segona és exfoliant però té uns efectes més suaus, especialment a nivell de la superfície.

 

5. La vaselina

La vaselina de Deliplus es pot trobar en 3 formats diferents que resulten de gran utilitat: és hidratant, neutra i perfumada. Es pot fer servir, entre altres coses, per tal de fer disminuir la irritació cutània, per hidratar, per lubricar, per fer de base per als productes de bellesa, per humitejar els llavis més deshidratats i castigats o per a l'estimulació del creixement de les pestanyes.

 

6. El reductor de bosses i ulleres

Mercadona també disposa d'un reductor d'ulleres i bosses de forma instantània, que té moltes semblances amb un altre article de gamma superior anomenat Remescar bolsas y ojeras. Els efectes del producte són immediats i actua damunt de les bosses i les ulleres de la zona dels ulls, fent que la pell quedi més tensa i aconseguint, amb una mica de producte, una acció que, tot i que és temporal, resulta ben efectiva.

 

Tot i que es tracta d'un article vinculat amb Deliplus, forma part de la marca Beauté Mediterranea. Té un preu molt atractiu que ofereix un total de 5 unitats, cadascuna de les quals fa 2 mil·lilitres.

Además de cremas para el cuidado facial y corporal o productos de higiene, Deliplus también tiene una amplia gama de productos de belleza y maquillaje.
La varietat de productes de maquillatge de Deliplus també és molt important | Cedida
 

7. El xampú en sec

El xampú en sec anomenat O'lysee d'aquests supermercats presenta una opció de bona qualitat i molt assequible dins dels productes de rentat en sec. Ajuda a conferir-li volum als cabells i a fer que els rentats quedin espaiats, fent que els cabells tinguin aspecte net i polit gràcies a l'eliminació del greix.

 

8. L'oli de coco

Deliplus té un oli de coco que es pot utilitzar per a diferents propòsits. Entre altres coses, constitueix una bona opció per tal d'hidratar la pell i, alhora, pot fer-se servir a la cuina per tal de fregir productes alimentaris i d'elaborar postres diverses. Està fet amb ingredients 100% naturals i, de la mateixa manera, té diversos beneficis hidratants per als cabells.

 

 

9. El pintallavis

Hi ha diferents gammes que proporcionen bones opcions pel que fa als pintallavis. En el cas de Deliplus, podem trobar-hi pintallavis i brillants de llavis que es presenten en textures i colors ben diversos. De fet, posseeix al voltant de 20 tonalitats mat a un cost molt assequible. 

 

10. L'àloe vera

El gel 100% d'àloe vera constitueix un dels productes que més es recomanen dins de la marca Deliplus. Té un cost molt reduït i al voltant de 400 mil·lilitres de contingut. Resulta perfecte per tal d'alleujar la inflamació, les ferides i les cremades del sol

 

11. El col·lagen

Un altre dels productes que més es demanen d'aquesta marca és el col·lagen amb àcid hialurònic i magnesi. Es tracta d'un complement alimentari que es prepara a base d'àcid hialurònic, vitamina C, proteïna hidrolitzada de col·lagen i citrat de magnesi. Es pot trobar en envàs de 250 grams que s'acompanya d'un dosificador.

 

A banda, té un lleuger gust de llimona i no porta gluten. Les virtuts d'aquest complement són que ajuda a mantenir els ossos i les articulacions saludables i en bon estat, fa que la recuperació dels músculs s'acceleri i contribueix a la prevenció de les lesions. 

 

12. La perfumeria

D'una manera molt innovadora, Mercadona ha aconseguit treure a la llum una gamma nova de perfums. La fragància Ikiru Femme té tocs afruitats, florals i aquàtics i és ideal per a les dones. A més, Ikiru Homme és una fragància amb un aroma amb un toc de fusta i cítrics, molt suau. Igualment, el supermercat també compta amb una línia de fragàncies per a dona, anomenada Simply Flowers.

 


Comentaris

envia el comentari