Les millors 14 bromes pesades que pots fer

Idees per venjar-te amb humor de qui vulguis, sempre que no et passis

Las mejores bromas pesadas para tu vendetta personal.
Aquestes bromes et permetran passar una bona estona mentre et venges d'amics i coneguts | Braydon Anderson

 

T'han fet alguna broma fa poc de la qual et vulguis venjar? No pateixis, tenim les millors idees per fer bromes pesades que et serviran per tornar les jugades que t'hagin pogut fer.

 

Ves parant la taula perquè, com hem sentit més d'un cop, «la venjança és un plat que se serveix fred».

 

Recull de 14 bromes pesades per empipar la teva família i els teus amics

Descobreix 14 bromes pesades de diferents tipus, algunes de més senzilles i d'altres de més complicades, que poden fer-te passar una bona estona i empipar la gent del teu voltant. Vigila que no t'enxampin!

 

1. Posar iogurt al lloc del xampú

Per tal d'aigualir una dutxa ben relaxant de la teva víctima, el iogurt o alguna altra substància similar poden anar molt bé. Les bromes pesades que tenen per objectiu reemplaçar el xampú del seu pot haurien de fer-se amb pots opacs, que no mostrin el seu contingut. Si no, hauries de mirar d'aconseguir una potinga d'un color molt semblant al del xampú perquè s'empassin la teva broma. 

 

Sigui com sigui, la broma valdrà la pena i, si decideixes triar un iogurt de fruites, encara serà més forta! 

 

2. Sabotejar el telèfon mòbil

L'auge de les noves tecnologies ha obert un nou horitzó en el camp de les innocentades. Hi ha una gran varietat de bromes que es poden fer en aquest sentit, i aquí en tens uns quants exemples: configurar un nou to per a les trucades que sigui ben estrafolari i soni a un volum molt alt, establir com a fons de pantalla una foto o imatge que pugui resultar comprometedora, fer-se una 'selfie' molt sensual i col·locar-la dins d'alguna carpeta d'imatges, etc.

 

3. Posar tot de pòstits per damunt del cotxe

Vigila si fas això i tria bé la teva víctima, perquè molta gent pot arribar a odiar-te si et descobreix. 

 

Posar tot de pòstits per damunt del cotxe d'algú s'ha convertit últimament en una broma pesada molt habitual als vídeos de la xarxa. Un dels més cèlebres mostra com una persona feia servir la plaça d'aparcament reservada per a les persones minusvàlides sense ser-ho i, per tal d'ensenyar a tots els ciutadans que no es pot aparcar en aquestes places si no es té una minusvalia, els autors de la broma van enganxar tot de pòstits al cotxe amb els quals van reproduir la forma del senyal que indica que la plaça està exclusivament reservada per als minusvàlids. 

 

També hi ha la variant de canviar de material per fer aquesta broma i fer servir paper higiènic humit o cotó fluix. Sigui com sigui, segur que moltes persones que tenien tendència a aparcar el cotxe en aquestes places reservades han quedat ben escarmentades després de veure aquests vídeos o de patir aquestes bromes!

 

4. Deixar el raspall de dents sense cap fil

Amb aquesta jugada, no hi ha ningú que pugui salvar-se d'esdevenir la víctima de les teves bromes. Es tracta d'un procés ben senzill: només cal que entris al lavabo discretament, que trobis el raspall de dents de la persona que serà el blanc de la broma i que hi facis uns petits canvis deixant-lo sense cap fil. Esperem que la víctima no estigui preocupada de manera excessiva per la salut de la seva dentadura!

 

5. Tapar el sensor del ratolí de l'ordinador amb una enganxina o treure-li la roda

Aquesta broma també està molt relacionada amb les noves tecnologies. Si agafes el ratolí de l'ordinador de la teva víctima i en cobreixes el sensor de moviments amb l'ajuda d'una enganxina o si li treus la roda —en cas que no sigui un ratolí inalàmbric—, segurament la persona destinatària de la broma s'estarà una bona estona intentant descobrir quin és el problema que fa que no funcioni el seu ratolí, mirant i remirant les opcions de configuració de l'ordinador.

 

6. Folrar amb paper la taula de l'estudi 

Es tracta d'una broma ben clàssica que no passa mai de moda: folrar amb paper de regal o de diari la taula de l'estudi d'aquella persona pot ser una manera fantàstica de venjar-se'n per algun motiu o, simplement, de riure una estona.

 

Amb aquesta broma li podràs recordar que és una persona molt especial per a tu, tot i que podria ser que aquest moment signifiqués un punt d'inflexió per al vostre lligam.

 

7. Elaborar una tifa amb cartró del paper higiènic

Ha arribat l'hora de l'escatologia, perquè som conscients que algunes persones amb males intencions s'ho passen d'allò més bé donant-li un gir inesperat a les bromes pesades.

 

Aquesta broma és ben fàcil de preparar: només et caldrà disposar d'un cartró del paper higiènic i humitejar-lo fins que adquireixi la textura d'una pasta sense forma definida. A continuació, amb les mans, ves-li donant la forma de tifa i deixa-la en algun indret que sigui estratègic: dins d'una sabata, al damunt del teclat de l'ordinador, al seu lloc del sofà, a la cadira on seu a l'estudi...

 

8. Programa una alarma que no s'esperi

En cas que li aconsegueixis agafar el telèfon a la teva víctima potencial i duguis a terme aquesta broma, en qüestió de segons podria passar de l'amor a l'odi.

 

Programa una alarma que es dispari en un moment ben inapropiat: al cinema, a classe, al bell mig de la nit, durant una reunió... Hi ha una gran quantitat de moments que pots escollir. Afegeix a l'alarma una nota amb el teu nom i, si no s'ho pren gaire bé... potser hauràs de marxar una bona temporada.

 

9. Despertar l'altre d'una manera memorable

Entre totes les bromes pesades que es poden fer, un altre gran clàssic és aquest, que avui en dia trobem sovint a internet a través d'una gran quantitat de vídeos.

 

Acosta't a la teva presa de manera silenciosa, agafa una cassola i una cullera o alguna cosa similar per picar i mira de fer aquell concert de bateria que sempre t'hauria encantat oferir al públic.

 

Realment podries despertar algú millor que amb uns bons cops de cassola? I si és algú que ha sortit a la nit amb els amics i està dormint la mona plàcidament? Segurament, ho recordarà durant molt de temps.

 

10. Simular que li han tallat els cabells

Si vols dur a terme aquesta innocentada, hauràs de buscar una víctima que dugui els cabells llargs. Adquireix un floc de cabells d'un color semblant al dels de la teva víctima, i diposita'ls al seu costat quan s'adormi.

 

Probablement quan aquesta persona es desperti i obri els ulls es posarà la mà al cap i anirà corrents a buscar un mirall que li permeti veure si els seus cabells han patit algun tall indesitjat. Vigila, perquè potser hauràs de sortir corrents tu també!

 

11. Retalla papers que tinguin forma d'insecte

Agafa papers i retalla'ls amb la forma d'insectes ben fastigosos. Com més desagradables i grossos siguin, millor funcionarà la broma. A continuació, enganxa'ls rere una làmpara perquè la llum els doni un aspecte ben temible o directament en alguna paret. Segur que se li posaran els pèls de punta amb tantes bestioles!

 

12. Fer un saboteig de les 'selfies'

L'anomenada moda del 'photobomb' només és apta per als especialistes en bromes pesades. Un dels mestres en l'art de sabotejar les millors 'selfies' dels personatges famosos sense que puguin adonar-se'n és l'actor Benedict Cumberbatch.

 

13. Modificar les etiquetes dels recipients

Una bona broma és canviar el contingut de diverses ampolles, però si no vols que la teva víctima acabi plena de potingues ben llefiscoses també pots escollir modificar les etiquetes dels recipients, intercanviant-les entre elles.

 

No direm res més, posa a prova la teva creativitat! Només hauràs de tenir ben present que els recipients haurien d'assemblar-se entre ells perquè les bromes funcionin, o que si no s'assemblen t'hauràs d'inventar una excusa creïble que pugui justificar que les ampolles no tinguin l'aspecte de sempre.

 

14. Configurar els botons del ratolí per invertir-los

Aquesta broma de nou fa servir el ratolí de l'ordinador com a eix vertebrador. Només et caldrà invertir-ne els botons, el de la dreta i el de l'esquerra, per tal d'intercanviar les funcions que normalment fan.

 

Pots entretenir-te calculant l'estona que passarà entre que la teva víctima comença a utilitzar l'ordinador i entre que li acaba donant puntades de peu. Si no saps com ho pots fer, en aquest vídeo trobaràs exactament els passos per intercanviar les funcions dels botons del ratolí:


Comentaris

envia el comentari