URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Els 3 xampús de marques blanques venudes a Espanya més ben valorats

Mercadona, Dia i Aldi són els supermercats on els clients que busquen aquests productes queden més contents

Los 3 mejores champús de marca blanca de los supermercados españoles
Els 3 xampús de marques blanques millor valorats que pots trobar a Espanya | Cedida
 

La cura dels cabells és una de les preocupacions i prioritats de la majoria de la població de l’Estat espanyol i d’una gran part del món. La gent sovint s’interessa molt pels productes que ajuden a mantenir els cabells saludables, resistents, brillants i sedosos, sempre intentant trobar el més adequat en cada cas. En general —i sempre segons el tipus de cuir cabellut i de cabells— els experts aconsellen rentar-se el cap cada 2 o 3 dies.

A més, els productes de neteja capil·lar solen variar i especialitzar-se segons la mena de cabells que tinguem: arrissats, llisos, secs, castigats, tenyits, amb caspa, amb volum, greixosos... Ara bé, en qualsevol dels casos els consumidors sempre intenten trobar els productes amb una relació qualitat-preu més bona. En relació amb això, et presentem una llista amb diversos xampús de marques blanques que pots trobar als supermercats del país i que els consumidors han valorat molt positivament:

Xampú Mildeen, comercialitzat a l’Aldi

Champú Mildeen de Aldi
Xampú Mildeen, venut a l’Aldi | Cedida

 

A la cadena alemanya de supermercats Aldi hi comercialitzen una gamma de productes per a la cura dels cabells que porta el nom de Mildeen i que compta amb un dels xampús més recomanats entre els clients, principalment gràcies a la seva bona relació qualitat-preu. Un dels més populars és el que té vitamina B5 per les seves grans qualitats a l’hora de fer brillar els cabells, d’hidratar-los i de desencrespar-los. Els deixa tan bé que molts usuaris afirmen que després no els cal condicionador, i només per 1,70 euros!

Stylius de Mercadona

Stylius de Mercadona
Xampú Stylius, venut al Mercadona | Cedida

 

Mercadona comercialitza la popular gamma d’articles per a la cura dels cabells de Deliplus, que du el nom de Stylius. Gaudeixen d’una qualitat molt remarcable i d’exclusivitat: una empresa es dedica a produir de manera exclusiva aquests articles per al gegant valencià. El xampú més popular i ben valorat entre els consumidors és el de Reparació Total per a cabells secs o danyats que, amb un envàs de color mostassa molt fàcil d’identificar, té un seductor preu d'1,40 euros.

Xampú Schlecker, comercialitzat al Dia

Champú Schlecker de Dia
Xampú Schlecker, venut al Dia | Cedida
 

Els consumidors també valoren molt bé els diversos articles de Schlecker, que es venen a les botigues Clarel i als diferents supermercats Dia. En general estan molt satisfets amb tots els productes comercialitzats, i els xampús no en són una excepció. En destaca principalment el fet de no tenir components tòxics i de gaudir d’un preu extremadament raonable: es poden adquirir per un cost que ronda els 1,70 euros.


Comentaris

envia el comentari