Vista panoràmica d'un centre comercial de Carrefour

No te'ls perdis: 4 productes ben saludables i saborosos que pots comprar a Carrefour

Opcions perfectes per substituir els aliments ultraprocessats

Carrefour té 4 articles saludables molt 'top'. Cada vegada està més de moda la dieta saludable i, per això, cada vegada més supermercats ofereixen 'snacks' saludables per picar entre hores. Carrefour és un dels supermercats més populars entre la població del país i, potser per aquest motiu, la multinacional francesa se les enginya per oferir productes aptes per a tots els gustos. Però, sense dubte, si hi ha alguna cosa que caracteritza Carrefour és la seva gran oferta en productes saludables i 'bio'.

Avui volem mostrar-vos alguns d'aquests productes, amb els quals fareu possible el somni de no haver de recórrer a ultraprocessats per picar entre hores ni per preparar els vostres àpats quan no tingueu temps. Vols saber de quins es tracta?

SKYR

Aquest producte cada vegada està més de moda entre la població. El SKYR és un aliment molt típic d'Islàndia i que, a poc a poc, ha anat agafant fama entre els diferents països del món. Està elaborat a partir de llet desnatada, i es caracteritza perquè té un alt contingut proteic i per comptar amb un 0% de matèria grassa. Carrefour et porta els 2 sabors, perquè escullis el que més t'agradi: natural i de maduixa.

Soja texturitzada

D'altra banda, Carrefour té a la venda soja texturitzada, ideal per elaborar plats nutritius i molt saludables. Aquest producte té la lletra 'A' en el sistema d'etiquetatge 'Nutriscore', elaborat per l'Organització de Consumidors i Usuaris. A més, la soja texturitzada és 100% vegana.

Està elaborada a Espanya i és una gran font de proteïnes, a més de tenir un alt contingut en fibra. Amb la soja texturitzada pots preparar una gran varietat de plats i innovar. T'atreveixes a provar-la?

Quinoa blanca i vermella preparada

D'altra banda, si el teu problema és la falta de temps, Carrefour també t'ho pot solucionar. I és que entre els seus lineals, trobem la quinoa blanca i vermella que es pot preparar en tan sols un minut al microones.

El compte d'Instagram '@elnutricionisto' recomana aquest producte, ja que està elaborat amb ingredients recomanables i la quantitat de sal és mínima. D'altra banda, aconsella afegir una ració proteica (com podria ser pit de pollastre o llegums) i una ració de verdura per aconseguir un plat de 10.

Cigrons amb verdures

Una altra opció ideal per a les persones que no tenen temps per preparar dinars i sopars saludables són aquests cigrons amb verdures, també recomanats per '@elnutricionisto'. Es tracta d'una opció ideal per als viatges o per a emergències, i compta amb ingredients recomanables. A més, aquests cigrons amb verdures estan elaborats a Espanya i no tenen conservants ni colorants.