Foto d'un cor cosit.

Sorprèn la teva parella amb aquestes 6 cartes d'amor

Expressa't d'una manera ben emotiva per demostrar-li els teus sentiments

Si no pots expressar els teus sentiments, les cartes d'amor et poden ajudar d'allò més. Damunt del paper, les paraules donar-te un cop de mà per expressar-te sense cap mena de tensió ni por i per transmetre-li els teus sentiments a l'ésser estimat.

Aquestes cartes d'amor, que són romàntiques i divertides, et poden servir per demanar disculpes, dir 'T'estimo', parlar de les teves ganes de superar alguna dificultat o de com trobes a faltar l'altre.

  • També et pot interessar: Les 30 millors frases romàntiques de les cançons

Les 6 cartes d'amor per escriure a la persona estimada

Si vols que la teva carta tingui l'efecte i l'èxit que desitges, digues adeu a la vergonya i la por, centra't en tot allò que vols dir i fes servir un to adient. Les cartes que et proposem tot seguit et poden ajudar a inspirar-te.

1. Una carta d'amor per dir-li que l'estimes

Amor,

Aquests instants silenciosos de la nit, acompanyats d'una pluja suau que va deixant la seva melodia a l'ampit de la finestra, són ideals per transmetre't aquestes paraules, que volen donar-te una idea del meu amor, tot i que el lloc que ocupes al meu cor i a la meva ànima no es podrà expressar mai amb les paraules més maques que existeixen ni amb les frases més ben triades. 

Ha passat molt de temps, i tots i cadascun dels dies que passen el meu cor segueix traspuant felicitat quan penso en la sort que tinc pel fet que formis part de la meva vida. M'has guiat quan no hi veia, li has conferit sentit a la meva vida, una raó per seguir endavant malgrat els obstacles.

Encara que en algunes ocasions sento que soc ben poca cosa quan em comparo amb tu, que soc totalment insignificant i petit davant de la teva grandesa i bellesa, continuo somrient com un babau cada cop que sento que ets amb mi. Perquè, amor, estic profundament convençut que els anys que hem passat junts han estat un regal, però que el regal més important és el temps que encara hem de viure junts.

Junts, perquè no podria ni sabria viure d'una manera diferent, perquè si estem junts tot es torna més fàcil, i perquè cada dia aprenc coses noves al teu costat. Tots dos junts, perquè així soc més feliç, més bo i més humil. Els teus petons m'omplen de vida i les teves abraçades em reconforten sempre. No marxis, perquè sempre em tindràs amb tu.

El teu amic, el teu company, el teu amor, que t'estima amb bogeria.

2. Una carta d'amor ben divertida

Hola, vida!

Estava provant de recordar les pel·lícules romàntiques que tens ganes de veure somrient els diumenges a la tarda, mentre estem junts sota la manta. Les típiques produccions en què el noi li escriu cartes d'amor a la seva estimada. I avui pensava que, aquesta vegada, m'agradaria ser el noi romàntic que t'aconsegueix fer somriure.

Voldria aprofitar l'avinentesa per fer-te recordar que, tot i que cada matí m'he d'esperar més de mitja hora per poder entrar al lavabo i que, un cop aconsegueixo entrar-hi, veig com els teus cabells embussen el desguàs, t'estimo. Malgrat les discussions i les teves esbroncades. Potser és que quan t'enfades encara m'agrades més?

He aconseguit aprendre a viure —o conviure— amb tu. I, de fet, estic gairebé segur que no seria capaç de viure sense les nostres baralles per la neteja o sense que m'esbronquis quan no faig allò que tu volies. Quants partits de futbol he deixat de veure per culpa teva... Els meus amics em diuen calçasses. Potser sí que soc un calçasses, però feliç i ben enamorat

Per aquesta raó, vida meva, et volia dir que no has de patir. Vull seguir al teu costat, tota la vida, perquè continuïs escalfant-me al llit sempre que baixa la temperatura i perquè em tornis boig quan em fas petons pel coll, uns petons que no hi ha ningú més que sàpiga fer. Qui podria aguantar algú tan maldestre com jo durant tant de temps?

Una abraçada d'os tal com a tu t'agraden,

T'estimo molt.

via GIPHY

 

3. Una carta per dir-li al teu amor a distància que el trobes a faltar

Amor,

Fa pocs dies que has marxat, i la meva vida s'ha convertit en un terrible buit. Miro d'acostumar-me a aquesta circumstància tan cruel, amarga i nova que representa el fet de viure sense tu, però cada vegada que ho provo no me'n surto. 

Tot i que es diu que la distància fa l'oblit, no puc oblidar-te ni un minut. Cada cosa que faig la faig pensant en tu, et busco als carrers i et veig a les cares de tothom, i si camino sense companyia i amb nostàlgia pels carrers al meu cap no deixo de sentir el teu nom. I em demano, vida, quan tornaràs, perquè em resulta molt difícil estar tan lluny teu.

Em demano com deus estar, si has trobat allò que cercaves, si dorms i menges com cal. 

Penso, de fet, que això enfortirà la nostra relació. Miro de pensar sempre de manera optimista, i quan la tristesa i l'amargor m'envolten em provo de consolar pensant que es tracta d'una prova que demostrarà que tenim un amor ferm i meravellós.

Continuo a l'espera del nostre retrobament, vida, perquè encara ens hem de dir moltes coses, hem de fer moltes coses junts i ens hem d'estimar molt. I amb això trobo motius per continuar lluitant en la distància.

No triguis a tornar.

T'estimo.

4. Una carta d'amor ben tendra per demanar disculpes

Vida meva,

Se'm fa molt difícil escriure't això, perquè soc incapaç de dir com em sento. El meu cor està del tot atrapat entre el temor de perdre't per sempre i l'esperança d'obtenir el teu perdó. Probablement, he escrit aquestes línies perquè he reunit la força necessària per poder pensar que només és un error que tenim la capacitat de resoldre, perquè hi ha una realitat i prou: t'estimo, i tinc ganes de continuar omplint amb tu l'Instagram de 'selfies' i fotos on sortim tots dos. 

T'escric aquesta carta humilment, per tal de demanar-te disculpes sense cap mena d'excusa o reserva. Sé que m'he equivocat i que no hauria d'haver relliscat així mai, i ara que ja no puc tornar enrere continuo sense saber per quina raó em vaig comportar així.

Ara bé, això no és la cosa més greu: allò que em turmenta és ser conscient que t'he ferit, i que per culpa meva has patit. Aquesta ferida és una cosa que no em podré arribar a perdonar mai, però ara mateix t'imploro humilment i de genolls el teu perdó.

Mira de pensar en els anys que hem viscut plegats, en tots els problemes pels quals hem passat, i en tot allò que encara hem de viure. Torna a confiar en mi, com a mínim una vegada més, i així et demostraré que el teu perdó no serà en va, que comporta un compromís de no fallar-te mai més, que amb aquesta errada he après la lliçó.

De nou, et demano disculpes.

T'estimo

via GIPHY

  • També et pot interessar: Les 30 preguntes per endinsar-se en les intimitats de les parelles

5. Una carta per declarar-te

Hola,

Fa una temporada que m'és impossible parar de pensar en tu, faci allò que faci, en qualsevol moment. I quan sé que ens veurem, penso durant hores que t'ho diré, que venceré la meva timidesa i et confessaré els meus sentiments d'una vegada per totes. Però per culpa de la por torno a tremolar, i cada vegada que soc amb tu m'és impossible confessar-t'ho.

Per aquesta raó, escric en aquesta carta tot allò que no em veig capaç de dir-te cara a cara: m'he enamorat de tu. Des del moment en què et vaig veure per primera vegada, vaig adonar-me que tens les qualitats que busco en la gent i, a més, quan em mires i em somrius l'atracció que sento per tu no l'havia sentit mai per ningú més. Tot i que pateixo perquè em veig incapaç de dir-t'ho, també soc feliç quan et veig.

Aquest temps he estat sentint coses que no tenia ni idea que es podien sentir. M'és impossible fer-te fora del meu cap: quan recordo la teva mirada em brillen els ulls, m'imagino el teu somriure i jo també somric. I em passo molt de temps consumit perquè tinc ganes de veure't i alhora tinc nervis. I el millor de tot és que cada vegada que ens veiem em sento molt especial.

Per aquest motiu, t'havia d'escriure això, per fer-te saber que m'he enamorat de tu per complet i que m'encantaria viure una història d'amor amb tu. M'agradaria molt que les aventures que compartim es transformin en el nostre dia a dia. 

T'envio un petó ben fort.

6. Una carta per superar els moments dolents

Amor meu,

No m'hauria pogut imaginar mai que ens trobaríem així, i quan me n'adono tinc molta por de perdre't per sempre. La meva intenció no és sonar cursi, com les frases i fotos que es posen a Facebook o Instagram per demanar disculpes.

Perquè, de fet, la història que compartim és més important i profunda que això, i et mereixes que t'expressi els meus sentiments amb aquestes paraules. Tothom viu moments difícils, i la història d'amor que tenim passa per una etapa delicada. Però no perdo l'esperança perquè tinc el convenciment que les coses que ens fan estar junts són més fortes que les que ens intenten separar.

Soc conscient que en part tinc la culpa d'haver arribat a aquest punt, i per aquest motiu penso que la nostra reconciliació s'hauria de produir a partir del perdó i l'autocrítica. Aquests dies, de fet, he pensat molt i, entre tantes llàgrimes, m'he adonat que això ens pot ajudar a fer-nos més forts, a créixer i veure el futur d'una altra manera, amb més esperança.

Vida, no vull únicament que siguem amants: tinc ganes que siguem companys i amics. No vull que sentis solitud, perquè l'amor que tenim l'un amb l'altre és un compromís de fer camí en companyia. I aquest compromís queda renovat amb aquestes paraules, perquè vull que sàpigues que estic a punt per encarar el futur amb optimisme, il·lusió i forces.

Per poder començar de nou.

T'estimo.

  • També et pot interessar: L'amor té 5 etapes i la majoria de les parelles NO aconsegueixen superar la tercera