IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les 6 pàgines web més útils per a la descàrrega de vídeos de YouTube

Com disposar fàcilment d'aquests arxius en qualsevol dispositiu que tinguis

Con estas páginas web, descargar vídeos de Youtube es una tarea muy sencilla.
Amb l'ajuda d'aquestes pàgines, podràs descarregar-te vídeos de YouTube ben fàcilment | Burkhart Marketing

Al principi de tot, YouTube no disposava de la possibilitat de desar els seus arxius a la memòria de l'ordinador ni fer el mateix en el cas dels telèfons mòbils antics, que actualment estan considerats tota una antigalla. Els usuaris es van anar queixant de manera recurrent sobre aquesta limitació, i els propietaris de la plataforma —Jawed Karim, Steve Chen i Chad Hurley— van haver d'actuar per posar-hi remei.

La seva perícia va permetre que puguem comptar avui amb diverses aplicacions i pàgines que ens ajuden a descarregar-nos vídeos de YouTube sense cap cost, per tal de disposar-ne a qualsevol lloc.

Guia fàcil per descarregar vídeos de la plataforma YouTube

Amb el temps, han anat apareixent diverses webs amb l'objectiu de fer més fàcil el fet de descarregar-se vídeos als nostres dispositius provinents de la popular xarxa social YouTube. Sigui quina sigui l'escollida, totes es guien per uns passos que són ben senzills i que, de fet, són iguals:

1. Triar l'enllaç de YouTube que ens agradaria descarregar i seleccionar-lo.

2. Carregar la pàgina web destinada a guardar els enllaços.

3. Al camp que apareix destacat i ben visible a la pantalla, enganxar l'enllaç del vídeo concret.

4. Fer clic on posa 'Descarrega'.

5. Segons la pàgina que sigui, es desarà l'enllaç de manera directa a la carpeta en qüestió o se'ns mostrarà un llistat que ens ensenyarà els enllaços que estan disponibles en el format que volem i la qualitat que es pot seleccionar. Igualment, tindrem la possibilitat de canviar cap al format que més ens interessi.

Les millors 6 pàgines per a la descàrrega de vídeos que es poden trobar a YouTube

Tot i que les opcions que hi ha són ben diverses, hi ha moltes pàgines orientades a la descàrrega de vídeos de YouTube que, tot i que són de franc, es troben plenes de publicitat i, per tant, haurem de vigilar per no clicar damunt dels bàners que ens apareixen per no omplir l'ordinador d'anuncis que no volem veure o de qualsevol altra cosa.

OnlineVideoConverter, popular web para descargar vídeos de Youtube.
OnlineVideoConverter és una pàgina molt popular per tal de dur a terme la baixada dels vídeos de la plataforma YouTube | Internet

Avui en dia, les pàgines més efectives en aquest sentit són:

1. Descargaryoutube.com

Gaudeix d'un disseny altament intuïtiu que ens ajuda a descarregar els vídeos de la plataforma d'una manera eficient. Tal com hem ensenyat una mica més amunt, aquesta web també proporciona l'opció de fer una cerca dels vídeos que vulguem a través seu.

Es tracta d'una opció ubicada sota de la barra per enganxar l'enllaç que haurem desat. Només cal que introduïm els mots clau per tal de trobar l'enllaç que volem en el camp indicat. Entre altres coses, aquesta pàgina resulta interessant perquè no té publicitat molesta.

2. OnlineVideoConverter.com

Aquesta és una altra de les webs més indicades a l'hora de descarregar-nos sense cap problema vídeos de YouTube, així com d'altres plataformes com ara Dailymotion o Vimeo. Cal remarcar, a banda, que aquest servei és totalment gratuït.

Igualment, OnlineVideoConverter.com ens permet la baixada d'arxius en el format que sigui, siguin vídeos o àudios, i sense que calgui cap navegador concret o programari específic per tal de fer-ho. Els arxius que resulten de la descàrrega tenen una qualitat molt bona i estan disponibles de manera ràpida.

3. Y2mate.com

Una altra alternativa interessant per tal de descarregar vídeos de YouTube. És una web que no només permet l'emmagatzematge de vídeos de la plataforma YouTube, sinó que també fa que es puguin desar vídeos de Dailymotion, Vimeo, Facebook o Youku, que és el YouTube xinès.

Sigui com sigui, i vinguin d'on vinguin els arxius, la baixada es pot fer en formats diversos com ara MP3, MP4, 3GP o WEBM, en alta definició.

4. TelechargerUneVideo.com

Es tracta d'una de les possibilitats més ràpides que existeixen per tal de desar els arxius audiovisuals que més t'agradin.

És un convertidor de vídeos de la plataforma YouTube al format MP3 i MP4, dos formats que es poden descarregar en qualsevol tauleta, ordinador portàtil o telèfon mòbil.

5. Descargar.media

És una pàgina que et permet descarregar vídeos de Facebook i de YouTube i que va de meravella.

Només et caldrà enganxar l'URL dels vídeos desitjats de YouTube al camp que pertoca per tal de descarregar-los, i fins i tot et conferirà la possibilitat de seleccionar la qualitat que t'estimes més, baixa o alta.

6. Videoder.net

Un altre enllaç molt eficaç a l'hora de procedir a la descàrrega de vídeos de YouTube que, a més, està totalment lliure d'anuncis no desitjats.

A la pàgina central podràs trobar l'indret on has d'enganxar l'URL que vols desar al teu dispositiu, amb l'ajuda de dues pestanyes que marquen si es vol visualitzar a través de Windows o Android.

Pàgines web que caldria evitar

En cas que trobis una d'aquestes pàgines mentre busques maneres fàcils i ràpides de descarregar-te vídeos de la plataforma YouTube, et recomanem que no les facis servir, sobretot perquè tenen molta publicitat i no són segures.

  • ClipConverter.cc
  • Free Download

YouTube GO, una aplicació que t'ajuda a descarregar vídeos de la plataforma YouTube

Ara bé, YouTube ha pres nota de les demandes dels seus usuaris i s'ha adonat que demanen descàrregues segures dels arxius de la plataforma. Per aquesta raó, estan duent a terme el desenvolupament d'una aplicació destinada als telèfons mòbils que s'anomena YouTube Go i que fa que no calgui haver de recórrer a tercers per tal de descarregar els vídeos de la plataforma.

Tot i que encara no se sap quan estarà disponible, sabem que ens permetrà gaudir de tutorials, videoclips, música i, fins i tot, llargmetratges.

Youtube Go es la mejor aplicación para sacar partido a Youtube.
L'aplicació més recomanable per aprofitar els continguts de YouTube al teu dispositiu és YouTube Go | Internet

Principals avantatges de YouTube Go

Aquest projecte tan ambiciós de YouTube es pot fer servir en un total de 130 països, i té aquests avantatges:

1. Possibilita el control de la quantitat de dades que es gasten

Segurament el punt més interessant de YouTube Go és que no li cal Internet per tal de posar-se en marxa. YouTube Go, de fet, ajuda a decidir la quantitat de dades que es volen fer servir per tal de fer la baixada dels vídeos, un tret molt interessant que contrasta en gran mesura amb el consum desmesurat de dades que requereixen altres aplicacions similars.

De la mateixa manera, i sense gastar dades, ofereix també l'oportunitat de veure vídeos abans de fer-ne una descàrrega, per tal d'evitar que se'ns acumulin a la memòria i que els haguem d'estar esborrant contínuament.

2. Permet compartir els vídeos amb altres usuaris

L'aplicació de YouTube GO fa que puguem compartir els vídeos amb altres usuaris que tinguin la mateixa aplicació descarregada i que estiguin a prop nostre, en comptes d'haver de gastar dades de manera innecessària. Així, ens serà possible gaudir gairebé a l'instant de tot allò que rebem i enviem amb les persones que coneixem sense haver de consumir dades en excés.

3. Proporciona l'opció de triar la resolució amb la qual volem veure els vídeos

Igualment, aquesta aplicació consta de tres opcions diferents de qualitat que ens permeten triar com volem que siguin els vídeos que volem veure i/o descarregar, i cadascuna té assignat un consum de dades concret:

  • Baixa, amb 5,8 MB
  • Mitjana, amb 39,0
  • Alta, amb 48,7

4. Triar el lloc indicat per emmagatzemar-hi els vídeos

YouTube GO ens permet configurar que els vídeos baixats es desin a l'interior d'una targeta SD o que es desin a l'interior de la memòria del nostre telèfon. Sigui com sigui, ens caldria anar amb compte per tal de no saturar la targeta o la memòria en excés, perquè hi ha dispositius que tenen un límit al qual arriben de manera força ràpida.

Quan ja hem emmagatzemat els vídeos desitjats a la targeta o al telèfon, els podrem veure sempre que vulguem sense consumir dades, perquè com que els hem descarregat i emmagatzemat no caldran dades per visualitzar-los.

5. Permet accedir als mateixos continguts que té YouTube

Com que YouTube GO és una aplicació ideada amb la base de la pàgina web oficial de la plataforma YouTube, fa que l'usuari pugui tenir accés als mateixos vídeos que hi ha disponibles a YouTube, com ara tutorials, concerts, videoclips, vídeos còmics, programes televisius, etcètera.

De la mateixa manera, YouTube GO té un avantatge significatiu: no es bloqueja en cas de fer-lo servir, perquè funciona sense haver de recórrer al 'buffer'. En altres paraules, no carregarà les dades a la memòria telefònica. Així doncs, pot ser molt útil en els casos de no disposar d'una bona connexió a Internet, i farà que no hagis d'esperar excessivament fins que tinguis l'oportunitat de reproduir els vídeos que desitges.

  • També et pot interessar: Aprèn a bloquejar pàgines web sense complicacions

Comentaris

envia el comentari