L’abric de Primark que està de moda entre les ‘influencers’

Instagram s'omple dels 'looks' més buscats per aquesta tardor amb un abric de la nova temporada que només val 40 euros

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paula Moya (@paula.loves) el

Tots els dissenys o peces de vestir, de luxe o ‘low-cost’ es converteixen en objectes de desig  i arriben a tendències gràcies a les xarxes socials. Les ‘influencers’ de tot el món són les que comparteixen les seves publicacionson llueixen les peces més sol·licitades de Zara i Mango, entre altres firmes de moda. Lamentablement, quan la resta vol comprar la peca en qüestió, ja està completament esgotada.

Això ha passat amb les dues faldilles noves que va presentar H&M o els dissenys de Zara amb estampats de serp. Tot sembla indicar que ara passarà exactament el mateix amb el nou abric de Primark, ja que està causant furor a les xarxes socials.

 

Primark i el seu nou objecte de desig

L’abric que estarà de temporada aquesta propera temporada de tardor-hivern és un dels dissenyats per la firma irlandesa ‘low-cost’ més famosa, sobretot pels seus articles de pel·lícules Disney, i ha estat escollit per una desena d’‘influencers’ que l’han lluït a Instagram.

Es tracta d’una peça llarga fins els genolls i destaca pel seu clàssic estampat a quadres que es pot trobar a les botigues de Primark per tot el país a un preu assequible, per només uns 40 euros, tenint en compte que a Zara, H&M o a Mango es poden trobar aquests dissenys per més de 80 o, fins i tot, 100 euros.

A més a més, aquest abric s’ha convertit en el més preferit de moltes ‘influencers’ i segurament es pot amortitzar durant tota la tardor i l’hivern. Elles ja han volgut avançar quins seran els ‘looks’ més buscats de la propera temporada lluint l’abric a quadres de Primark.

L'abric a quadres de la temporada

Aquest abric es pot combinar amb uns pantalons texans o negres, amb una camisa o jersei bàsic i uns botins, per exemple. Però, sense cap mena de dubte, també van causar un gran furor unes esportives molt extravagants i això fa que no sigui gens estrany veure peces clàssiques amb accessoris del tot sorprenents i originals. Una altra opció es lluir-lo amb minifaldilles i malles d’estil ciclista, una tendència que cada dia guanya més seguidores.

No es d’estranyar que aquest disseny de la nova col·lecció de la tardor-hivern sigui un dels més venuts després de veure totl’èxit que causa l’abric a quadres de Primark a les xarxes socials. Però no només tenen aquest, la firma ‘low-cost’ també té altres dissenys per uns 30 euros.

Abrigo largo de cuadros de Primark, por 40 euros
Abric llarg de quadres de Primark, per 40 euros | Primark

Comentaris

envia el comentari