Primer pla d'una fila de carros de la compra del supermercat Aldi

Els AirPods 'low cost' que es poden comprar per només 10€ a Aldi

Els auriculars sense fil arrasen a tot el món i Aldi ha volgut apostar per aquest dispositiu

Davant l'augment de la demanda d'AirPods, cada vegada hi ha més fabricants i distribuïdors que aposten per aquest article. Molta gent prefereix els auriculars sense fil enfront dels tradicionals, ja que són més pràctics i, a més, ocupen menys espai. Així doncs, per no quedar-se enrere, la cadena de supermercats Aldi ha posat a la venda uns AirPods 'low cost' per menys de 10 euros. 

Els auriculars que triomfen

Als supermercats Aldi pots escollir entre uns AirPods blancs o negres. A més, inclouen un estoig de càrrega amb sensor magnètic i, per si no n'hi hagués prou, funcionen amb la versió Bluetooth 5.0. 

Pel que fa a l'autonomia, la seva bateria dura fins a quatre hores, tenint en compte que tan sols es necessiten 40 minuts per recarregar-los. Un altre punt fort és l'abast de 10 metres, assegurant una connectivitat bastant estable.

Sens dubte, la relació qualitat-preu és immillorable, i el disseny competeix amb les millors marques. Però la cadena alemanya, que va néixer com una humil botiga d'ultramarins a la ciutat d'Essen, i ja té botigues en 18 països, no es limita a oferir-nos uns magnífics AirPods, sinó que també s'atreveix amb altres dispositius com una polsera 'smartband', un altaveu intel·ligent o el teclat mecànic programable que va posar a la venda per les Festes de Nadal.  

Altres dispositius que es poden trobar a Aldi

La cadena de supermercats aposta per la tecnologia assequible, i per això t'ofereix també aquests altres dos productes:

1. Polsera 'Smartband'

Tots sabem que és molt important cuidar la nostra salut, i fins i tot l'OMS recomana caminar 10.000 passos diaris per tal d'evitar el sedentarisme i les malalties cardiovasculars que comporta. Així doncs, una polsera 'smartband' és el dispositiu ideal per tenir present els passos diaris. 

Aldi ha apostat per una polsera amb Bluetooth 4.0 i control de cambra remota amb capacitat de comptabilitzar els quilòmetres, l'oxigen, les calories, tenir un registre de trucades i fins i tot controlar la son. I per si no n'hi hagués prou, mesura la freqüència cardíaca i la temperatura corporal.

La bateria és resistent a l'aigua i dura fins a cinc dies, tenint present que tan sols es necessiten tres hores per recarregar-la.  Aquesta polsera està disponible en diferents colors: negre, rosa i gris, i el seu preu és de 19,99 euros.

2. Altaveu intel·ligent

Un altre dels dispositius que arrasen és l'altaveu intel·ligent sense cables i compatible amb 'Siri' i Google Assistant. 

L'altaveu intel·ligent Aldi t'ofereix so 360 º i funciona mitjançant Bluetooth, en versió 4.2 amb micròfon integrat. El temps estimat de càrrega és d'aproximadament quatre hores i la seva una autonomia de cinc hores. Tot per un preu de 24,99 euros.

Sens dubte la tecnologia ens facilita molt la vida, però és important fer un ús adequat sense haver de dependre d'ella, i si és a un bon preu, doncs millor!