Imatge del logotip de Lidl en un cartell

L'aixeta de Lidl que t'ajudarà a estalviar en la factura de l'aigua

Aquest airejador per a aixeta de Lidl fa llums de colors

Lidl ens ha tornat a sorprendre amb aquest nou aparell per a l'aixeta. La cadena de supermercats alemanya vol fer-nos les coses fàcils i per això ha posat a disposició nostra aquest aparell que ens ajuda a estalviar aigua. Sens dubte, Lidl sap molt bé com satisfer les necessitats dels seus clients.

Aquest article serà el teu nou aliat per a no gastar tants diners en la factura de l'aigua. Lidl té de tot per  a suplir les nostres necessitats. La marca escolta les demandes dels seus consumidors i les té en compte a l'hora d'augmentar l'oferta de productes.

Fer la compra a Lidl s'ha convertit en tota una experiència positiva. A les botigues, hi podem trobar des de productes d'alimentació de diferents països fins a begudes, mobles, roba, calçat, electrodomèstics, cosmètics i productes de neteja, entre d'altres. Fins i tot hi veuràs productes de jardineria, eines de bricolatge i elements de decoració per a casa teva.

El millor de tot és que la qualitat de la gamma d'articles de la cadena alemanya és molt bona i ofereix preus molt baixos. Pocs establiments poden competir contra les ofertes de Lidl. No dubtis anar-hi si vols emportar-te algun xollo.

D'altra banda, un altre dels punts forts de la marca és la capacitat que té a l'hora de llançar novetats. Sempre hi ha artefactes que rarament podràs trobar en altres llocs, però a Lidl sí. I és que fa uns invents molt pràctics i útils per al dia a dia.

Anteriorment, publicàvem una notícia sobre l'irrigador de Lidl, perfecte per a una bona higiene bucal. Al seu torn, us vam mostrar la nevera ideal per a qualsevol jardí o terrassa. Ara toca fer-vos testimonis d'aquest aparell tan curiós i útil.

L'aparell de Lidl que t'ajudarà a estalviar aigua només val 3,99 euros

Aquesta petita peça és l'invent del futur. Es col·loca de manera molt ràpida i senzilla en qualsevol aixeta i permet estalviar aigua. Lidl ha posat a la venda aquest article revolucionari, que està disponible a la pàgina web de la companyia i només val 3,99 euros.

Imatge d'aixeta de Lidl
La nova aixeta de Lidl canvia de color segons la temperatura de l'aigua | Lidl
 

Aquest airejador té un detall molt modern i futurista: porta llums led amb funció de canvi de color en tres colors diferents. El color blau és per quan l'aigua està freda; el verd, quan està temperada; i el vermell, quan està molt calenta. És un sistema gradual que varia segons la temperatura.

Tota una fantasia que, a més d'ajudar-te a gastar menys, et servirà com a element decoratiu. Imagina tenir aquest aparell de llums al lavabo. La canalla ja no es negarà a rentar-se les mans abans dels àpats o a raspallar-se les dents. Amb aquesta aixeta s'ho passaran d'allò més bé.

A més, cridarà l'atenció de qualsevol convidat que tinguis a casa. Té un raig molt fi, estil pluja, que fa sortir l'aigua justa que necessites, sense malgastar. L'ha fabricat la marca Miomare per a Lidl, i és especial per a aixetes amb connexió M22 o M24.

No t'ho pensis més i compra't aquest aparell tan meravellós. Ara mateix, únicament està disponible a la web, i invents com aquest solen durar molt poc. Així doncs, corre abans que s'acabin!

Si tens pensat fer una comanda per internet, recorda que les despeses d'enviament ascendeixen a 3,99 €, independentment de la quantitat d'articles que compris. I el termini de lliurament estàndard va d'un a tres dies laborables (de dilluns a divendres).