Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl

Arrasa a Lidl l'organitzador de cuina de tres pisos amb què guanyaràs molt espai

Mantingues organitzats tots els elements de la teva cuina per trobar-los ràpidament

Tenir una cuina en ordre és de gran importància per quan en fem ús. Quan necessitem alguna cosa, no sempre podem estar una estona buscant a veure on és. Són molts tipus d'elements els que es tenen en aquesta estada, per la qual cosa l'ordre té un paper fonamental per tenir-los ubicats.

No és una cosa que passi només a la cuina. A qualsevol catàleg de botigues d'aquest tipus podeu trobar una gran diversitat d'organitzadors per a qualsevol element. Des de la roba interior a l'habitació, caixes per al canapè, separadors... Tot per tenir les coses ben col·locades per a una ubicació fàcil quan les anem a buscar.

És possible que hi hagi organitzadors que la gent no conegui que són al mercat perquè no són tan comuns. També és possible que ho hagin vist, però no s'hagin parat a pensar si realment els pot ser útil.

Avui us parlaré d'un organitzador de cuina que té a la venda la cadena de supermercats Lidl. Segur que us sorprendrà l'ús que us podeu donar. No només això, sinó que veureu com n'és de necessari a casa vostra.

Una alçada de tres nivells molt útil

Aquest organitzador de cuina de Lidl ja es troba a la venda a un preu molt econòmic. Per tan sols 6,99 euros pots emportar-te'l a casa teva i comprovar que és útil i necessari. En pocs dies pots tenir-lo ja amb tu després d'efectuar la compra.

Està fabricat amb plàstic i el seu exterior és de color blanc. A l'interior té una superfície antilliscant de color negre que farà que tot el que col·loquis no s'estigui movent d'una banda a l'altra.

Organitzador de tres nivells
Per tan sols 6,99 € pots emportar-te'l a casa i comprovar l'útil i necessari que és. | GETTY IMAGES

És important ressaltar que és un model en tres altures. Això facilita poder utilitzar les tres safates que té sense que aquestes es destorbin entre elles. Tot el que col·loquis quedarà a la vista sense haver de moure'l per trobar el que busques. D'aquesta manera, ja no és que sigui útil per tenir a la cuina, sinó que també és còmode.

Si tens por per si el buit del teu taulell on el vols col·locar és suficient, no et preocupis. Les seves mides són 30 x 42 x 9 centímetres. Això vol dir que no t'ocuparà gaire espai. A més, pensa que tot el que tens a sobre col·locat no estarà en un altre lloc que pots aprofitar per estar buit.

Tingues la teva cuina sempre en ordre

Aquest organitzador de cuina us ajudarà i molt per tenir la vostra cuina ben ordenada. Però hi ha al mercat altres una mica més específics per a productes concrets que és interessant que coneguis igualment.

1. Especier giratori de Lidl

No hi ha recepta que no vagi acompanyada d'espècies. Aquestes donen un plus a qualsevol menjar gràcies a tota la varietat que hi ha al mercat. Moltes fins i tot, amb propietats interessants per a la salut.

Organitzador d'espècies
Té la capacitat de 9 pots en què hi pots posar les espècies que més utilitzis. | GETTY IMATGES

Però que n'hi hagi tantes presenta un problema. I és que cal saber com col·locar-les per tenir-les totes a mà quan les necessitem. Per això et presento aquest especier giratori que es ven a Lidl per 11,99 euros en color negre
Té capacitat per a 9 pots on pots introduir les espècies que més necessitis tenir a mà. Com ve amb els recipients propis perquè els omplis, hi pots incloure coses com la sal per tenir-la sempre visible.

2. Raconera per a plats Metaltex

Quan en una casa hi viuen poques persones, no s'utilitza tanta vaixella. Però això no implica que no es tinguin més plats guardats per si es dona l'ocasió que algú ve a dinar o sopar estar preparat. Però no cal tenir-los tots junts.

Pots guardar aquests plats de més en un lloc més apartat per deixar espai. Aquí és on aquesta raconera adquireix importància. I és que en un lateral del teu taulell podràs tenir disponibles els plats que més vulguis utilitzar.

Organitzador plats
Quan a una casa hi viuen poques persones, no s'utilitza tanta vaixella. | GETTY IMAGES

Costa 15,26 euros la que té tres alçades. Pots escollir entre diversos colors, a més d'optar per una de només dues altures si no tens tres opcions. L'ideal és optar per la de més nivells per incloure plats profunds, plans i uns per postres.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp