Arriba a Reus la Fira Tot Nuvis, una de les més esperades de la seva zona

La fira Tot Nuvis de Reus, és una fira imprescindible per organitzar la vostra boda i tot un referent del secor de les bodes de la demarcació de Tarragona

Del 18 al 20 de novembre se celebrarà a Reus la fira Tot Nuvis, una fira molt esperada per les persones que volen casar-se i per als curiosos i amants de la moda nupcial. Aquest saló és un espai on trobar solucions i respostes a totes les qüestions que es plantegen els nuvis a l’hora d’organitzar la seva boda. A la fira hi trobareu un centenar d'expositors que ajuden a fer realitat el somni de moltes parelles, des del sector de la restauració, moda nupcial, perruqueria i maquillatge a rams de núvia, fotògrafs, detalls i molts més. Un dels valors afegits que te aquesta fira són les desfilades que es van realitzant durant el cap de setmana, on es llueixen totes les novetats tant de vestuari, perruqueria, joieria, rams, etc.

 

Desfilada del Tot Nuvis | Reusdiari.cat

 

El preu de l'entrada és de 5 euros (4 euros amb el Carnet Jove) i l'horari és el divendres de 17.00 a 21.00 hores i dissabte i diumenge d'11.00 hores a 21.00 hores. Fins al dia 17 de novembre teniu l'oportunitat d'adquirir una entrada 2x1 si la compreu a través de la web.

Algunes de les activitats que hi podreu trobar:

Dissabte 19 novembre

12.00 hores. Actuació Musical Yessemi, al vestíbul d'entrada

13.00 hores. Actuació Coro Rociero, al vestíbul d'entrada

18.00 hores. Passarel·la, al recinte firal

19.00 hores. Actuació Musical Yessemi, al vestíbul d'entrada

19.30 hores. Actuació Coro Rociero, al vestíbul d'entrada

 

Diumenge 20 novembre

12.00 hores. Actuació Coro Rociero, al vestíbul d'entrada

13.00 hores. Actuació musical Yessemi, al vestíbul d'entrada

18.00 hores. Passarel·la, al recinte firal

19.00 hores. Actuació Musical Yessemi, al vestíbul d'entrada

19.30 hores. Actuació Coro Rociero, al vestíbul d'entrada

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.