Bershka omple la primavera de color amb una nova col·lecció amb Pantone

La marca de roba aposta per uns 'looks' complets en la mateixa tonalitat i per peces que serveixen tant per a dones, com per a homes

Col·lecció de Bershka amb PantoneBershka llença una nova col·lecció inspirada en els colors Pantone | BERSHKA

Bershka sempre s'ha caracteritzat per tenir una roba juvenil, atrevida i divertida. Bé, doncs les tendències d'aquesta marca de moda per aquesta temporada primavera-estiu venen carregades d'un ingredient més: el color. Concretament, Bershka ha formalitzat un acord amb Pantone, per tal d'oferir diferents 'total look' en un únic color. Però no qualsevol tonalitat, sinó colors forts, fluor i amb molta vida.

Cal recordar que Pantone és una empresa líder en identificar i crear un llenguatge universal per a tots els colors que veiem. Tothom coneix el famós catàleg amb tots els tons disponibles i la seva codificació que s'utilitza, especialment, a l'hora d'escollir un color de pintura.

La roba de Bershka és unisex
La roba d'aquesta col·lecció és unisex | BERSHKA

Un 'total look' en el mateix color

En aquesta ocasió, la base a acolorir no és més que el cos humà. Per aquest motiu, la nova campanya pretén unificar en color tots els 'looks' dels seguidors de la marca Bershka. No hi ha suficient amb dur el mateix color de pantalons ciclista, samarretes o jaqueta. En aquesta ocasió, podràs acabar d'arrodonir el teu 'look' amb unes sabates, ulleres i complements a joc. Sens dubte, la primavera arriba forta amb Bershka.

Tot i que, tal com ja hem dit, podem trobar peces de diferents tipologies a tot color, sempre n'hi ha algunes estrella que, de moment, són les que més es vendran. Es tracta, per exemple, de les samarretes 'oversize' amb l'estampat de la marca Pantone davant. A més a més, aquesta peça té una peculiaritat, i és que és unisex i, per tant, és apta tant per a dones com per a homes. 

Una bossa Pantone que arrasa, per només 7,99 euros

Sens dubte, una altra de les peces creades en aquesta nova col·lecció i que serà una aposta segura és la bossa amb el nom de Pantone estampat. El seu disseny recorda una mostra de color dels catàlegs d'aquesta coneguda marca. A més a més, els preus d'aquesta temporada s'han intentat ajustar al màxim a l'economia de tots, per tal de fer accessible el color arreu.

Un exemple és, precisament, el preu d'aquesta original bossa que es pot aconseguir per només 7,99 euros. És a dir, si el que vols és anar a la moda i fer-te veure aquesta primavera, no ho dubtis i deixa't seduir pels mil colors que t'ofereix Bershka.

Bossa de Bershka i Pantone
Una de les peces estrella és una bossa que té un preu de 7,99 euros | BERSHKA

  • També et pot interessar: Les tendències d’aquesta primavera 2019 a Bershka


Comentaris

envia el comentari