URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Bon Preu reajusta els horaris dels seus supermercats

Així, Bonpreu i Esclat obriran de 9 a 15 hores i de 16 a 21 hores

El Grup Bon Preu obre un nou supermercat a Salt
El Grup Bon Preu obre un nou supermercat a Salt | Cedida

El Grup Bon Preu ha reajustat a partir d'aquest dilluns els horaris comercials dels seus establiments Bonpreu i Esclat, que obriran de 9 a 15 hores i de 16 a 21 hores, mantenint la franja del migdia per a desinfectar. En un comunicat aquest dilluns, la companyia ha explicat que els establi+ments que obrien en diumenge abans de l'episodi, tornaran a reprendre l'activitat a partir del 24 de maig amb l'horari habitual de demà.

Tots els minimercats del grup obriran de 8 a 23 hores de dilluns a diumenge a partir del 18 de maig, excepte el d'Igualada (Barcelona), que ho farà a partir del 25 de maig.

L'empresa incentiva els seus treballadors

El grup Bon Preu és un dels actors econòmics catalans que més s'ha bolcat a reconèixer l'esforç de part de la població en la lluita contra el coronavirus. Com a exemple, el grup va ser dels primers a reconèixer la feina dels seus propis treballadors i va donar-los una prima de 200 euros pel risc que comporta treballar, especialment de cara al públic, durant la pandèmia. Ara, Bon Preu vol reconèixer també la tasca de milers de sanitaris que fa dos mesos que combaten la malaltia des de primera línia.

Dilluns, 11 de maig, just el dia en què part d'Espanya i de Catalunya —la demarcació de Tarragona i l'Alt Pirineu i Aran— passaven a la fase de la desescalada, el grup va anunciar que des d'ara i fins a finals d'any agrairà la feina dels sanitaris de l'Hospital Clínic de Barcelona, un dels centres sanitaris que ha viscut de més a prop tota aquesta situació. 


Comentaris

envia el comentari