IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bonpreu dona una nova alegria als seus treballadors en ple confinament

L'objectiu és ajudar la plantilla a fer front a les seves necessitats econòmiques

Supermercat Bonpreu
Bonpreu obrirà una línia de crèdit de 10 MEUR | Catalunya Diari

El coronavirus està causant conseqüències negatives en molts sentits. Una d'aquestes es troba en l'àmbit del treball, i és que milions de treballadors han estat sotmesos a ERTO o acomiadats definitivament de les seves empreses. La falta d'ingressos farà que molts ciutadans no puguin pagar els seus lloguers, impostos o altres despeses com el menjar, per exemple. 

Per aquest motiu, la cadena de supermercats Bonpreu obrirà pròximament una línia de crèdit de 10 milions d'euros sense interessos per oferir ajudes econòmiques als treballadors que portin més d'un any a l'empresa.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ajudes de fins a 1.200 euros

Segons ha comunicat la pròpia empresa a través d'un comunicat, l'objectiu d'aquesta iniciativa és «ajudar a la plantilla a fer front a les diferents necessitats econòmiques que puguin sorgir en la situació actual de crisi sanitària i econòmica generada pel coronavirus».  

Els empleats que fa més d'un any que treballen a l'empresa tindran accés a aquestes ajudes, on cada un d'ells podrà sol·licitar fins a 1.200 euros. A més a més, Bonpreu ha impulsat una altra iniciativa que permetrà a tots els treballadors gaudir de majors descomptes a l'hora de comprar a la cadena de supermercats o a les gasolineres Esclat. En concret, tindran una bonificació excepcional del 3% en les compres i, tenint en compte que ja disposaven d'un descompte del 7%, en total pagaran un 10% menys del preu. 

Preocupació per la salut dels treballadors

Aquesta només és una de les moltes mesures que el Grup Bonpreu ha dut a terme per garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors. Aquesta setmana es feia pública la notícia que Bonpreu havia contractat a més de 400 treballadors per reforçar les plantilles, a més a més de repartir 5.000 pantalles facials per la seguretat del personal i instal·lar mampares protectores a les caixes per garantir les distancies entre els treballadors i els clients. 

Dies enrere també van anunciar l'habilitació d'un telèfon gratuït de suport psicològic per als gairebé 8.000 treballadors de la companyia, on se'ls oferiria informació, assessorament i orientació sanitària per tal de gestionar de la millor manera la crisi del coronavirus. 


Comentaris

envia el comentari