Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nou Mango a Lliçà d'Amunt

La bossa de Mango de 30 euros que tothom vol tenir ara mateix

La firma de baix cost ha clonat una bossa de mà de Loewe que ha arrasat

Edifici de la firma Mango situat a Lliçà d'Amunt
Mango arrasa amb una bossa de mà idèntica a una de la firma Loewe | Europa Press

Convertir un producte de luxe en un a preu assequible és el que aconsegueixen moltes  firmes ‘low-cost’ amb les seves rèpliques de productes, amb les quals els consumidors estan encantats. Aquest és el cas de l’última novetat deMango, que ha decidit posar a la venda una bossa de mà idèntica a una que ven la firma de moda espanyola Loewe.

Un model molt primaveral fet a base de palla i unes anses ajustables. L’única diferència entre ambdós models de diferents marques és que en el de Loewe podem veure el logo de la firma marcat i en el cas del de Mango, té una bossa exterior amb un brodat. A més a més, la bossa es ven dos colors diferents, negre i marró.

 

Una  bossa de mà  que es va convertir en tendència la temporada passada i que torna amb força per aquesta, ja que combina a la perfecció amb qualsevol ‘look’ primaveral i estiuenc, aportant-li un aire fresc i còmode, això sumant-li que és súper gran i espaiosa i t’hi cap qualsevol cosa.

La diferència de preu entre ambdós models és abismal, ja que l’original de Loewe es ven per 360 euros mentre que la seva rèplica de Mango, per només 29,99 euros. Amb aquesta diferència de preu, tal com era d’esperar, la bossa de Mango s’ha esgotat ràpidament i ara mateix no en queden existències. Això sí, a la pàgina web de Mango tens l’opció habilitada per deixar el teu e-mail i que t’avisin quan torni a estar disponible. No esperis més!

També et pot interessar...