Les botes ‘cowboy’ de xarol negre més estranyes de Zara

La firma d’Inditex ha volgut seguir la tendència de botes estil ‘cowboy’ creant unes botes XXL de xarol negre

Imagen de archivo de una tienda de Zara
Imatge d'arxiu d'una botiga de Zara | Cedida

Zara, la firma més famosa d’Inditex, ha presentat els seus nous dissenys per aquesta nova temporada tardor-hivern. Com sempre, molts dels seus clients ja aplaudeixen la infinitat de productes nous que podran trobar a la nova col·lecció.

 

D’entre tots ells, el més destacable és un estampat de quadres escocesos, tipus de teixit anomenat tartan, i tota una línia de productes on predomina el color marró. I també destaquen les botes de ‘cowboy’ com a l’estrella de la nova col·lecció.

 

A la secció de calçat de les botigues de Zara, es poden trobar diferents models de botes amb una estètica ‘cowboy’ dels quals, els botins de color blanc van causar sensació durant aquest estiu. Ara, Zara ha volgut continuar dissenyant aquest tipus de sabates i es poden trobar en color negre, amb un estampat de serp de color natural i en color gris.

Las botas 'cowboy' XXL de charol negro de Zara
Les botes 'cowboy' XXL de xarol negre de Zara | Zara

 

La tendència 'cowboy', a l'extrem

Són un tipus de disseny que promet arrasar i enamorar a totes aquelles persones a les quals els agradi l’estil del llunyà oest, de Brokeback Mountain’, el ‘cowboy’ en essència pura. Tot i que és possible que Zara hagi sobrepassat la finíssima línia que separa la tendència de l’excentricitat.

 

Els dissenyadors de la firma d’Inditex han volgut fusionar aquestes botes ‘cowboy’ amb la tendència de les botes XXL, altes per damunt dels genolls, que es veu a les passarel·les. Realment, quasi tots els dissenyadors han apostat per aquest tipus de botes, tant Saint Laurent o Valentino, com Moschino. El problema arriba quan es combinen ambdós estils, aquesta combinació provoca desastres com els de Zara.

Las botas 'cowboy' XXL de charol negro de Zara
Les botes 'cowboy' XXL de xarol negre de Zara Zara

 

Les botes 'cowboy' més extravagants de Zara

De moment aquestes botes d'estil ‘cowboy’, altes fins més enllà dels genolls i fetes amb xarol negre no estan a la venda i no es poden trobar a la pàgina web del Zara, però ja s’ha posicionat com el producte més estrany que ha dissenyat la firma de moda ‘low-cost’.

 

El que si es pot trobar a la pàgina web de Zara és un jersei ‘oversize’ de punt gruixut en color blanc i negre, juntament amb un jersei de coll alt de color verd fluorescent que complementen perfectament el ‘look’ extravagant de la nova col·lecció de la firma d’Inditex.

 

Amb aquestes botes ‘cowboy’ XXL de xarol negre, pot ser que Zara aconsegueixi que aquest disseny també sigui un total fracàs, com ho van ser els botins de petons que es poden trobar a les rebaixes en totes les talles. Tan sols queda esperar la reacció dels clients per veure si aquest disseny tan estrany té èxit.


Comentaris

envia el comentari