Burger King obre a l’Aeroport del Prat el seu restaurant més gran a l’Estat

El nou establiment té 661 metres quadrats i capacitat per a 220 persones

Imatge del nou Burger King de l'Aeroport del Prat
Imatge del nou Burger King de l'Aeroport del Prat | Burger King

Burger King acaba d'obrir el seu restaurant més gran de l'Estat i ho ha fet a l'Aeroport del Prat. Concretament, el nou establiment està ubicat a la zona comercial Sky Center de la Terminal 1. Té 661 metres quadrats i compta amb una capacitat per a 223 persones. El local compta amb dues cuines i oferirà serveis amb dotze quioscos per fer la comanda i set punts de pagament per agilitzar el trànsit de passatgers.

Segons ha explicat la companyia, el nou restaurant oferirà 85 nous llocs de feina, que se sumaran als 17.500 empleats que Burger King té a l'Estat. A aquests se'ls hi hauran de sumar els que els futurs empleats que tindrà un nou establiment que també tenen previst obrir en els pròxims mesos a l'aeroport barceloní, aquesta vegada a la Terminal 2. Així doncs, en un futur pròxim s'arribarà ja als sis restaurants de la cadena a l'Aeroport del Prat.

«Estem molt contents de seguir creixent i consolidant amb aquesta obertura la nostra presència a l'aeroport una vegada més com l'única cadena d'hamburgueses. Les característiques i la mida d'aquest restaurant demostren l'estratègia de construir restaurants més còmodes i tecnològics per als nostres clients», ha apuntat Borja Hernández de Alba, Director General de Burger King Espanya i Portugal.

Més de 750 botigues a tot l'Estat

Burger King va obrir a Madrid la seva primera tenda a l'Estat l'any 1975. Després de 40 anys, la cadena de menjar ràpid ja compta amb 750 establiments per tot el territori estatal i una mitjana de 30 obertures anuals en els últims quatre anys.

A tot Europa, Burger King ja compta amb 5.000 restaurants. A aquesta xifra rodona, precisament, hi va arribar aquest passat mes de setembre amb una nova obertura a Rubí, al Vallès Occidental. Pel que fa a Catalunya, són 62 els establiments que té Burger King.

L'Aeroport del Prat renova la seva oferta de restaurants

Al llarg d'aquest estiu, molts dels establiments de restauració que habitualment hi ha a l'aeroport barceloní estaven tancats per obres o alguns, fins i tot, havien tancat de forma definitiva. En molts d'aquests casos es va acabar la concessió per vuit anys que tenien i l'adjudicació, que es va realitzar el passat mes de març, va ser per altres empreses.

Així doncs, està previst que al llarg de l'any s'obrin fins a 49 nous bars i restaurants en un espai de 15.000 metres quadrats. Amb aquesta renovació, Aena pretén «millorar la qualitat i la diversitat». A més del Burger King, també han obert una gelateria Häagen Dazs, un restaurant La Botiga o una botiga de pernils Origins by Enrique Tomás.


Comentaris

envia el comentari