'La Bústia del Pa', el nou negoci per fleques que triomfa al Vallès Oriental

Un repartidor entrega els productes a primera hora del matí als veïns de Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells

Imatge d'arxiu de treballadors de productes de pa
Imatge d'arxiu de treballadors de productes de pa | Miquel Arias

A mesura que avança el S. XXI, catalogar com l'etapa tecnològica, digital i 2.0, són més els emprenedors que busquen trobar la diferenciació en les seves companyies aprofitant les noves aplicacions. Una bona mostra d'això és la desenvolupada per 'La Bústia del Pa', una empresa instal·lada al Vallès Oriental.

L'establiment, localitzat concretament entre els municipis de Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells, s'encarrega d'assortir, porta per porta, de productes de la fleca als veïns de les poblacions. D'aquesta manera, a partir de quarts de set del matí, els habitants de la regió poden gaudir de pa i brioixeria acabats de fer.

Un negoci en evolució constant

Aquesta original idea, difosa per 'NacióDigital', ha estat impulsada per en Javier, un veí del territori. Amb la seva furgoneta, recorre els carrers d'ambdues localitats vallesanes i omple les grans bústies instal·lades de color blanc amb les barres de pa o els productes de brioixeria que li sol·liciten.

«Vam pensar que podria funcionar», reconeixia el comerciant, celebrant que cada vegada són més els clients que els reclamen els seus serveis. «A tothom li agrada el pa o un croissant acabat de fer», afegia en el citat mitjà, satisfet de com s'està desenvolupant la iniciativa que encapçala.

La manera de treballar és senzilla. Mitjançant l'eina WhatsApp, els compradors fan la seva comanda. Immediatament, en Javier dona les instruccions corresponent i, a partir de les quatre del matí, les dues furgonetes de la firma recullen els productes i els reparteixen als més de 170 clients que tenen actualment.

El Vallès Oriental, feliç amb la iniciativa

«Cada dia tindré pa a la bústia de casa», celebra la Laura, una veïna de Bigues. Conscient que el seu «no és un poble gran», es lamenta que «no sempre hi ha de tot». Per això, celebra que ara «saps que si vols un producte en concret, segurament te'l podran fer».

Aquesta reflexió és només una de les mostres d'habitants satisfets per la iniciativa de 'La Bústia del Pa'. En la mateixa línia hi ha la Cristina, qui és mostra entusiasmada que, tot i viure en una urbanització i no tenir comerços a prop, pot tenir pa del dia a casa «a primera hora del matí».

El servei està disponible fins a dos quarts de vuit del matí, moment en el qual deixa de repartir-se pa a les bústies. Així, els clients poden evitar el fred i la pluja, per un pressupost que, com a mínim, ha de superar els 20 euros mensuals, una xifra d'allò més assequible.


Comentaris

envia el comentari