La camisa de lleopard de Bershka que està arrasant a les xarxes

El seu estampat ‘animal print’ i el seu preu de 15,99 euros l'han convertit en la peça del moment

 

La primavera és la temporada on es comencen a veure més estampats, però és durant els mesos més calorosos de l'any, l'estiu, quan les flors, quadrets o l''animal print' agafen protagonisme de veritat

 

En les darreres setmanes, 'influencers' d'arreu del món ja han apostat per una de les peces de roba més arriscades de la temporada. Es tracta d'un estampat que molts crèiem desterrat del nostre armari: el lleopard. Així, diverses marques 'low-cost' com ara Inditex, H&M o Mango ja han apostat i han creat diversos dissenys amb l'estampat del moment.

 

El lleopard, l'estampat del moment

Al costat de l'estampat de pell de serp, que ja podem veure a les bosses de mà, sabates, vestits, camises i pantalons, l'estampat de lleopard és una de les apostes més consolidades d'aquest estiu. Les expertes en moda ja van augurar l'èxit del lleopard amb una faldilla amb aquest estampat de la marca Rálisation, disseny que Zara va clonar. 

 

Ara han arribat més dissenys amb estampat de lleopard a totes les botigues de moda, siguin vestits, faldilles, tops o fins i tot conjunts texans. Ara bé, sembla, però, que les 'influencers' s'han decantat per una peça de roba concreta d'entre totes les possibilitats amb estampat de lleopard. Es tracta d'una camisa de màniga curta que, sorprenentment, només val 15,99 euros

 

Camisa amb butxaca d'estampat de lleopard de Bershka, per 15,99 euros. | Imatge de: Bershka.

 

Aquesta vegada, el disseny que està arrasant a les xarxes socials el podem comprar a Berhska. És una camisa de màniga curta amb coll camiser i botons amb butxaca a la part frontal, que destaca pel seu cridaner estampat de lleopard. Ara bé, el seu preu també fa que la peça sigui seductora. 

 

La camisa de Bershka perfecta per l'estiu

La majoria d''influencers' està lluint la camisa de lleopard de Bershka combinant-la simplement amb una faldilla o uns pantalons texans de color blanc, donant així tot el protagonisme a la part superior. Tot i així, també es pot portar amb texans curts, pantalons negres 'palazzo' o fins i tot amb els colors més intensos, com ara el vermell. 

 

A més, Bershka ha volgut donar l'opció a tots els seus clients d'oferir aquesta mateixa camisa de 15,99 euros en altres estampats i acabats. Així, a la seva pàgina web podem trobar aquesta camisa en color blanc, negre i vermell, bé estampada a ratlles en color mostassa i blanc.