App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Canvi d'horaris a Mercadona a partir del pròxim dilluns

Els supermercats de la cadena de Juan Roig recuperen la normalitat

Supermercat Mercadona
Els supermercats de la cadena de Juan Roig recuperen la normalitat | Catalunya Diari

Mercadona canviarà definitivament els seus horaris d'atenció al públic a partir d'aquest pròxim dilluns, 29 de juny. Totes les botigues del territori espanyol obriran portes de 09:00 a 21:30 hores, de dilluns a dissabte. D'aquesta manera, la cadena de supermercats de Juan Roig tancarà mitja hora més tard del que han atès fins a data d'avui els supermercats a causa de l'epidèmia.

L'única comunitat autònoma que no seguirà aquesta norma serà al País Basc, on torna l'horari habitual dels supermercats al territori, de 09:15 a 21:15 hores del vespre. Serà la mateixa jornada d'atenció que tenien les botigues de Mercadona en aquesta regió abans del confinament.

Finalment, des del 29 de juny i fins al 30 d'agost, 300 botigues tindran horari d'estiu i tancaran a les 22.00 hores de la nit, afegint així mitja hora més al seu horari habitual. En aquests supermercats, apunta  Mercadona, s'aixecarà el tancament els diumenges i s'obrirà fins a les 15:00 hores. La resta de supermercats de la cadena seguiran tancats aquest dia de la setmana.

Mercadona reforça les comandes en línia

A més, després d'activar aquest passat abril el servei de compra en línia al centre de Madrid, Mercadona reactivarà també incorporant més efectius les comandes en línia, que durant part de l'epidèmia de la Covid eren vàlids únicament en les ciutats de València i Barcelona.

Pel que fa a l'atenció 'online', serà més ràpida i àgil a partir de dilluns 29 de juny, sempre afavorint el pagament amb targeta, un dels consells que els supermercats han defensat i promogut durant tota la crisi sanitària del coronavirus per evitar els diners en efectiu i els possibles contagis.


Comentaris

envia el comentari