Façana d'un supermercat Caprabo

Caprabo preveu una dotzena de noves obertures a tot Catalunya el 2021

La cadena de supermercats manté el nivell d'expansió dels últims anys tot i la pandèmia

Caprabo obrirà una dotzena de supermercats a Catalunya el 2021. La cadena ha anunciat aquest dijous que treballa amb la previsió d'obrir botigues en les quatre demarcacions catalanes, «amb formats de proximitat». Amb aquest pla, Caprabo assegura que «manté el nivell d'expansió dels últims anys».

Josep Barceló, director de desenvolupament corporatiu i franquícies de l'empresa, explica que tenen el focus posat en «botigues urbanes», amb horaris amplis i un assortiment gran per metre quadrat. «Aquesta mena de supermercat tenen un ampli recorregut, des del nostre punt de vista, i per a Caprabo suposa implantar les seves tres marques franquiciades -Caprabo, Rapid i Aliprox-, que cobreixen diferents models de botiga», indica.

Els nous supermercats de Caprabo tenen un horari d'obertura ampli i disposen de productes de marques de fabricants, marca pròpia i productes de proximitat, a més de l'oferta d'aliments frescos, especialment fruites i verdures de temporada i el servei de fleca.


La cadena de supermercats ha recordat que Caprabo compta amb la certificació Clean Site de Bureau Veritas, un segell que avala que la cadena està implementant de manera correcta els protocols de neteja, desinfecció i seguretat en les seves instal·lacions.La direcció assegura que en els establiments es manté la distància de seguretat i l'aforament limitat a l'interior de la botiga; així com l'ús de mampares de separació en caixes de cobrament, etc.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Capraboacasa, el seu supermercat en línia

Cal recordar també que Caprabo va posar en marxa la plataforma de Capraboacasa, el seu supermercat en línia, que compta amb 4.000 metres quadrats de superfície, un 20% més d'espai. Segons la companyia, el centre permet augmentar la capacitat d'assortiment un 33%, fins a les 13.000 referències, i atendre un 40% més de comandes.

El centre es va construir en el marc el projecte de transformació logística de la companyia, que inclou la nova plataforma de frescos i la nova seu central, situada al ZAL Port del Prat de Llobregat, on Caprabo ha invertit més de 20 milions d'euros. La nova plataforma de Capraboacasa era la darrera fase del projecte i es troba en ple rendiment.

Actualment, les vendes en línia suposen el 4% del total de vendes de la companyia, que va obrir el seu canal per Internet el 2001, i un 22% d'aquestes es fan a través de l'app, creada el 2014. «Vam ser els primers en el sector en apostar i desenvolupar aquest canal i la nova plataforma de Capraboacasa obre una nova etapa per a nosaltres», assegurava el responsable de Capraboacasa, Julián Sánchez, el passat desembre.En el servei en línia, hi treballen més de 240 persones, repartides entre la nova plataforma, el servei de distribució i el personal de les botigues preparadores.