Carrefour

Carrefour anuncia grans descomptes i beneficis pels clients més grans de 65 anys

Aquests són tots els avantatges que tindran els jubilats

Aquest any del 2023 ha arribat carregat de bones notícies i novetats quant a certs beneficis per als jubilats. Una de les notícies que més ha alegrat aquest grup ha estat la pujada de les pensions d'un 8,5%, que ja molts noten des del mes de gener.

A això, però, se li uneixen altres avantatges en forma de pagues extra, nous viatges gestionats per l'Imserso i altres beneficis gestionats per empreses privades. Així és el cas, per exemple, de Carrefour.

Des del supermercat han anunciat un nou benefici que afecta, de manera directa, el grup de persones de més de 65 anys. Tot ve en forma d'una nova targeta que arriba carregada d'avantatges.

Els supermercats comencen a fer promocions especials

Com passa des de fa uns quants mesos amb empreses com les benzineres, els supermercats també s'han posat  les piles per oferir descomptes que poden venir molt bé a alguns grups de la població.

Un hipermercat de Carrefour amb el seu logo
La nova 'Targeta Pla 65+' ofereix descomptes als jubilats | EuropaPress

L'elevada inflació, així com la descontrolada pujada dels preus en aliments i béns de primera necessitat, ha fet que molts pensionistes vegin com ha baixat, de manera notable, el seu poder adquisitiu.

Amb l'objectiu de ser una ajuda per a totes aquestes persones, els supermercats com Carrefour també han pres la decisió d'oferir descomptes i promocions especials. Tot i que el grup té diverses targetes amb avantatges, aquesta pot ser una de les més interessants.

Aquest és el benefici de Carrefour per als més grans de 65

Des de Carrefour han afegit una nova opció per beneficiar les persones més grans de 65 anys. Es tracta d'una targeta especial per a jubilats que han batejat com a 'Targeta Pla 65+'. A través d'aquesta, es poden obtenir beneficis especials.

Aquests beneficis i avantatges estan orientats a aquells que cobren una pensió de jubilació. A través d'aquest nou plàstic, aquest grup de persones podran aconseguir descomptes especials, així com determinats incentius a l'hora de fer la compra a Carrefour.

Podran gaudir de descomptes exclusius

Només per ser titular de la 'Targeta Pla 65+', els clients obtindran avantatges i descomptes exclusius cadascun dels trimestres de l'any. D'aquesta manera, fer la compra ja no serà un maldecap com ha passat els últims mesos.

Per poder beneficiar-se d'aquests descomptes, només cal imprimir aquells cupons amb descompte que puguin interessar més al client. Després, es presenten a la caixa al costat de la targeta perquè els pensionistes puguin gaudir dels seus beneficis.

Principals beneficis de la 'Targeta Pla 65+' de Carrefour

Com podeu veure, el mode de funcionament de la nova targeta per a jubilats de Carrefour és molt similar al que ja tenen altres targetes de client de la botiga, com l'especial per a joves menors de 30 anys.

Entre els principals beneficis d'aquest nou plàstic, destaquen promocions com les que fan una rebaixa de l'IVA en diferents productes. A més, s'oferiran ofertes especials a les quals podran accedir els més grans de 65 anys.

Foto d'unes taquilles d'un carrefour
Podràs aconseguir la teva targeta al teu centre Carrefour més proper | Carrefour

D'altra banda, cal destacar que, gràcies a aquesta targeta, els clients també poden gaudir de les ofertes i els beneficis que s'ofereixen dins del Club Carrefour, un dels més ben valorats per part dels usuaris.

Com sol·licitar aquesta targeta de Carrefour

En cas que estiguis interessat, sol·licitar la 'Targeta Pla 65+' és molt senzill. Només heu d'anar a l'establiment Carrefour més proper i presentar el vostre Document Nacional d'Identitat.

Després, hauràs d'emplenar un petit formulari on has d'indicar les dades personals. Després de fer aquest tràmit, podràs aconseguir la nova targeta. Com a condició, recorda que has de ser soci abans d''El Club Carrefour' per obtenir-la.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!