Carrefour planta cara a Thermomix amb un robot de cuina 'low cost'

La cadena francesa rebaixa el preu d'un dels seus robots de cuina més 'top'

Façana d'un supermercat Carrefour
Carrefour rebaixa el preu d'un dels seus robots de cuina més 'top' | Europa Press

Carrefour ha volgut aprofitar el conflicte entre Lidl i Thermomix per arrasar en vendes amb un dels seus robots de cuina més 'top'. Com ja hem informat en més d'una ocasió en aquest mateix diari, Lidl va triomfar amb el robot Monsieur Cuisine Connect, però Thermomix va denunciar a la companyia alemanya per haver infringit la patent del seu robot i, finalment, la justícia va ordenar retirar Monsieu Cuisine Connect del mercat.  

El conflicte judicial entre Lidl i Thermomix ha creat molt enrenou, i alguns supermercats i plataformes en línia han aprofitat la situació per oferir-li a la població substituts ideals del robot de cuina de baix cost de Lidl.

El robot de cuina Mambo 8590

Carrefour ven el robot de cuina Mambo 8590, disponible a la pàgina web de la multinacional. Les característiques del robot són ideals: té una potència de 1.700 W i una capacitat de 3,3 litres. D'entre les seves habilitats destaca que compta amb 10 velocitats, un temporitzador de fins a dotze hores i una temperatura de fins a 120 ºC. 

Les funcions que compleix són, entre altres, les següents: emulsiona, barreja, cuina al vapor, escalfa, confita, cuina a baixa temperatura, fermenta, bull, manté calent... A més, el robot de cuina Mambo 8590 també compta amb una bàscula incorporada, que permet pesar els aliments que s'aboquin a la gerra i, així, poder saber quines són les quantitats exactes de cada ingredient.

Des de Carrefour també indiquen que aquest robot de cuina permet, gràcies a la seva velocitat zero, «coure i sofregir sense necessitat de posar velocitat, com si fos una cassola o una paella». A més, també permet cuinar sense tapa.

La cadena francesa també destaca que gràcies a la seva «innovadora funció de sofregit a una temperatura superior quan vulguis utilitzar-la per daurar els aliments, s'aconsegueix amb la màxima potència i temperatura». Aquest aparell, a més, compta amb 30 funcions diferents i també inclou diferents accessoris.

I si t'estàs preguntant quin és el preu del robot de cuina Mambo 8590, que sàpigues que té un preu similar al robot Monsieur Cuisine de Lidl: 229 euros. No obstant això, el preu original de Mambo és de 319 euros. No està gens malament, no?

Altres alternatives

Si no us acaba de convèncer el robot de cuina Mambo 8590, la companyia francesa ven altres models. Si entres al catàleg de la pàgina web de Carrefour, podràs veure que hi ha robots de cuina de tots els preus i amb diferents característiques. A continuació, et presentem alguns dels models que destaquen, tot i que el model Mambo 8590, tenint en compte les seves característiques, té un preu realment assequible.
 

Cecotec Mambo 10070

Un altre model que destaca a Carrefour és el robot de cuina Cecotec Mambo 10070, que té una potència de 1.000 W i és capaç de barrejar, emulsionar, cuinar, remenar, escalfar, confitar i cuinar a baixa temperatura, entre moltes altres funcions.

Aquest aparell de cuina té una temperatura màxima de 120 ºC i compta amb una capacitat de 3,3 litres. El seu preu és de 260 euros, mentre que el preu original és de 358 euros.
 

Robot de cuina Taurus Mycook Touch

Si vols un robot de cuina professional, Carrefour també té alternatives per a tu. El robot Taurus Mycook Touch té una potència de 1.600 W i una temperatura màxima de 140 ºC. Aquest aparell és capaç de sofregir, picar, moldre, triturar, emulsionar, elaborar brous, coure pasta, cuinar al vapor i, a més, té una balança d'alta precisió. És per això que el robot de cuina, amb wifi integrat, té un preu de 839,70 euros (el preu original és de 932,07 euros).


Robot de cuina Moulinex

Un altre model que ens ha cridat l'atenció pel seu preu és el robot de cuina Moulinex HF4041BC que, tot i ser molt bàsic, també compleix la seva funció. Aquest robot de cuina té una potència de 1.000 W i compta amb 5 programes diferents: cocció lenta, elaboració de sopes, cocció al vapor, postres i escalfament. A més, té una capacitat de 3 litres i destaca per ser molt fàcil d'utilitzar. El preu del robot de cuina Moulinex és de 199 euros.

Aquests són alguns dels robots de cuina que es poden trobar a Carrefour. Tot i això, la cadena francesa té un ampli catàleg perquè et quedis amb el que més s'adapta a les teves necessitats. I tu, ja has triat el teu?


Comentaris

envia el comentari