Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Façana d'un supermercat Carrefour

Carrefour treu a la venda el producte més viral del moment: s'esgota en poques hores

L'equip de la multinacional «treballa intensament» per reposar aquest article tan sol·licitat
Façana d'un supermercat Carrefour
Carrefour treu a la venda el producte més viral del moment: s'esgota en poques hores| Catalunya Diari

Avui dia és difícil trobar algú que no conegui la mítica rajola de xocolata 'Nestlé Jungly'. Fa anys, aquest producte causava furor entre els més petits gràcies al seu distintiu gust de xocolata amb llet i galeta i també pel seu peculiar envàs basat en els animals de la jungla. Tanmateix, la xocolata 'Nestlé Jungly' va desaparèixer sense deixar ni rastre i, d'un temps ençà, han sigut moltes les persones que han demanat la seva volta. Una cosa que, per fi, ha succeït.

'Nestlé', fins i tot, va subhastar 'la primera tauleta de 'Nestlé Jungly'', que se la va endur el 'streamer', Ibai Llanos, per més de 6.000 euros (diners que van ser destinats a projectes de biodiversitat amb l'assessorament de la Fundació Global Nature).

La xocolata 'Jungly' que arrasa a Carrefour

A partir de mitjans de febrer, el 'Nestlé Jungly' es pot trobar en diversos supermercats i, entre ells, Carrefour, on aquesta xocolata no deixa d'esgotar-se. En xarxes socials, no deixem de veure a usuaris parlar sobre la seva experiència de compra, on no han sigut capaços de trobar en estoc aquest producte tan deliciós.

  • «Molt indignada per no haver trobat el 'Nestlé Jungly' al Carrefour de la maquinista».
  • «Doncs avui vaig anar a Carrefour i ni una rajola de 'Nestlé Jungly', acaparadors».
  • «He anat a Carrefour a la recerca per fi del 'Nestlé Jungly' i estan esgotats. Ploraré».
  • «He anat a Carrefour a buscar 'Nestlé Jungly' i s'han esgotat les tauletes».
  • «Doncs he anat al Carrefour expressament per comprar 'Nestlé Jungly' per provar d'una vegada per totes i no quedava ni una tauleta».

Aquests són només alguns dels comentaris que es poden llegir en xarxes socials, però hi ha una infinitat de persones explicant que s'han quedat sense la seva tauleta. En alguns d'aquests 'tuits', el compte oficial de Carrefour ha explicat que s'esforcen per reposar aquest producte.

«Moltes gràcies pel teu comentari. Tot l'equip de Carrefour, treballa intensament per reposar el producte en totes les nostres botigues. Estem encantats d'atendre't per aquest mitjà».

On més comprar 'Nestlé Jungly' (o intentar-ho)

Carrefour va ser un dels primers supermercats on es va començar a vendre de nou aquesta xocolata, però, hi ha altres llocs on es pot comprar (o, almenys, intentar-ho). Segons explica 'Nestlé' a través del seu compte de Twitter, «pots trobar 'Nestlé Jungly' a ALCAMPO, CARREFOUR, EL CORTE INGLÉS, HIPERCOR, GRUP MAS, NESTLÉ MARKET i LECLERC».

A més, també donava una explicació de per què s'està esgotant a la velocitat de la llum: «En haver-hi sigut un rellançament molt demanat i esperat pels nostres consumidors, en alguns centres pot ser que en el moment no hi hagi estoc del producte».

El que els fans troben a faltar

Però, no tot és alegria, ja que el 'Nestlé Jungly', a més de ser difícil de trobar, també compta amb un altre factor que no ha fet gaire gràcia als seguidors d'aquest producte. I és que, normalment, a l'interior d'aquestes pastilles es podia trobar una fitxa de cartó d'un animal en concret, on es llegia informació i detalls sobre l'exemplar. Les pastilles 'Nestlé Jungly' d'ara venen sense aquesta fitxa, fet que ha decebut als seus seguidors.

  • «Acabo de saber que en les tauletes 'Jungly' ja no venen les làmines dels animals. Decebut».
  • «Si una de les millors coses del 'Jungly' eren les fitxes dels animals! Si ens va fer tanta il·lusió que tornés 'Nestlé Jungly' era per la nostàlgia i per l'experiència completa».

Segons ha publicat 'Nestlé' al seu compte de Twitter, aquestes fitxes d'animals no tornaran (almenys, de moment): «a curt termini no està previst que tornin les Jungly-fitxes, però anotem els teus comentaris i la passem als nostres experts en xocolata». I tu, ets un dels afortunats que ja té la seva tauleta de 'Nestlé Jungly'?