Carrefour rebaixa l'IVA dels seus productes Bio

La iniciativa té com a objectiu que els consumidors d'aquest supermercat mengin millor

Carrefour
Carrefour baixa l'IVA en tots els seus productes Bio als seus clients més fidels | Cedida

 

Els consumidors cada cop es fixen més en l'etiqueta dels productes que compren per tal de saber què contenen. Quelcom, doncs, que acaba provocant que constantment els seus hàbits en l'alimentació varin. En aquest context, cada vegada hi ha més ofertes de productes Bio i Carrefour no n'ha volgut quedar enrere.

La marca francesa és conscient de la preocupació per l'alimentació dels seus clients i d'aquesta manera va iniciar una campanya 'Act for food' que inclou una diversitat d'accions a favor de tots aquells productes que són naturals, entre les quals se n'hi troba una de sorprenent: treure l'IVA de tots els productes amb la referència BIO.

Descompte només als socis del Club Carrefour

El canvi, però, no s'aplicarà a tots els clients, ja que només gaudiran d'aquesta oferta els que siguin socis i tinguin la targeta del Club de Carrefour. A més a més, tot el que els clients gastin en productes Bio se'ls anirà acumulant en una targeta de descomptes que podran canviar a la seva pròxima compra. D'aquesta manera els socis podran menjar de forma més saludable i alhora acumular diners en un 'xec d'estalvi' que podran fer servir en compres posteriors. 

Tot i que abans sí que s'han fet campanyes on es retirava l'IVA a productes concrets, aquest és el primer cop que una cadena de supermercats ofereix directament un descompte d'IVA en productes tan generals, convertint-se així en una aposta molt innovadora que beneficiarà els clients més fidels de Carrefour.

Cereales Bio
Imatge de diferents cereals Bio | CatalunyaDiari.cat

Quins productes són Bio?

Els productes amb el segell Bio, que gaudiran el descompte de l'IVA en tots els supermercats i hipermercats Carrefour, són els aliments que no han estat tractats amb productes químics durant el seu cultiu o que han estat criats i produïts respectant els cicles de la natura i la seva estacionalitat. És a dir, tots els productes Bio sempre seran de temporada, allunyant-se dels frigorífics habituals on es poden trobar tot tipus d'aliments fora de la temporada que li correspon i, a més a més, aquests aliments tampoc han estat modificats transgènicament.


Comentaris

envia el comentari