URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

La casa més cara de Catalunya, a Sant Feliu de Guíxols

La casa més cara de Catalunya ja es troba a Sant Feliu de Guíxols, a la Punta Brava, i costa uns 16 milions d'euros.

La casa més cara de Catalunya, a Sant Feliu de Guíxols.
La casa més cara de Catalunya, a Sant Feliu de Guíxols. | oirealtor.com

Si vols viure a la casa més cara de Catalunya has de disposar al teu compte corrent d’uns 16 milions d’euros, una xifra que —òbviament— no està a l’abast de tothom. Els preus dels habitatges al Catalunya encara suposen un problema per a molts joves catalans, que no tenen el nivell adquisitiu suficient per independitzar-se, però encara hi ha gent amb diners suficients com per trobar una segona residència de luxe a la costa catalana.

La residència més cara de Catalunya

Si disposes de 16 milions d’euros per gastar a la Costa Brava, ara tens l’oportunitat de comprar una residència de 1.000 metres quadrats sobre un terreny de més de 3.000. Al costat de les onades de la platja Sant Feliu de Guíxols se situa aquest immoble amb tot tipus de comoditats. Qui no ha somiat amb tenir una piscina amb aquestes vistes?

Piscina exterior.
Piscina exterior. | oirealtor.com

 

Els motius del preu: unes vistes d’ensomni i instal·lacions de tot tipus, com un spa amb climatitzador, vuit habitacions suite amb bany i vestidor, piscina amb calefacció, cascades amb massatge d’aigua, sistema de control climàtic, sistemes de vigilància per tota la casa, sala de ball i gimnàs. En aquesta imatge podem veure un dels salons, amb una decoració recarregada que pot no ser del gust de tothom.

Un dels salons.
Un dels salons. | oirealtor.com

 

Aquesta luxosa mansió es troba ubicada a la Punta Brava, una zona que també compta amb felicitats com comerços, bancs, boutiques de luxe, restaurants, clubs nàutics, camps de golf i hotels. Amb uns serveis així, qui vol quedar-se a cuinar a casa?

Cuina de disseny.
Cuina de disseny. | oirealtor.com

 

La casa més cara de tot l’estat

Tot i que 16 milions d’euros no és una xifra petita, el preu d’aquesta residència encara se situa bastant per sota de la casa més cara de tota Espanya. La podem trobar al portal immobiliari idealista.com, es ven a Marbella i costa 50 milions d’euros. Es tracta d’una casa edificada sobre 6.663 metres quadrats de terreny, un gran reclam per a les grans fortunes de tot el món. Per cert, què us sembla el llit de matrimoni?

Habitació superior.
Habitació superior. | oirealtor.com

Comentaris

envia el comentari