ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Catalunya Cuina, la pàgina amb totes les receptes catalanes

Aquest 2018 s'ha confirmat com la referència culinària a la xarxa

Un dels plats que podeu trobar a Catalunya Cuina
Un dels plats que podeu trobar a Catalunya Cuina | Catalunya Cuina

Catalunya Cuina s'ha convertit en la gran pàgina gastronòmica catalana de referència a la xarxa. Gràcies a un acord entre Catalunya Diari i La Cuina de Sempre, l'espai dedicat a les receptes de cuina de casa nostra va néixer a principis de 2018, amb la intenció d'esdevenir un espai ambiciós i útil on poder trobar més de 1000 receptes de cuina. Durant anys, La Cuina de Sempre ha anat recopilant i elaborant plats de Catalunya, realitzant una gran tasca que ara amplia la seva difusió amb el naixement de Catalunya Cuina

Més de 1000 receptes de cuina catalana a Catalunya Cuina

Segur que en algun moment o altre heu consultat alguna recepta a la xarxa. I probablement heu anat a parar a Catalunya Cuina. La nova pàgina agrupa un miler de receptes, estructurades en diverses categories, com ara carns, peix, sopes, amanides, arrossos i fideus o postres. L'organització del web permet consultar de manera ràpida totes les receptes, de manera que és molt senzill trobar el que busquem. A més a més, disposa d'una eina molt eficaç per fer cerca avançada, fet que ens permet poder buscar plats per la durada (menys d'una o dues hores, per exemple), per la dificultat o pel tipus de plat (un entrant, un segon plat, o de postres).

Receptes amb imatges i tots els passos a seguir

Si una cosa ha caracteritzat les recptes de La Cuina de Sempre és la facilitat per seguir-les. Cada pas està perfectament explicat, tant en paraules com ara en imatges, una de les claus de l'èxit de Catalunya Cuina. Fotografies ben fetes, que ens ajuden a seguir el procés d'elaboració i que ens permetran fer un plat que de ben segur tindrà un resultat idèntic al que trobeu a Catalunya Cuina. Per primera vegada, la nostra cuina té una pàgina de receptes senzilles, que mantenen la tradició i que ens ajudaran a quedar com uns autèntics cuinar amb els nostres.  Ja ho sabeu, entreu a Catalunya Cuina, doneu una ullada a totes les receptes que hi ha i animeu-vos a cuinar.


Comentaris

envia el comentari