Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mercadona

Causa furor al Mercadona un objecte de decoració de menys de 2€: ideal per la llar

Mercadona compta amb un producte perfecte per millorar l'atmosfera de casa teva

És innegable la repercussió positiva que té una llar relaxant al nostre benestar i pau interior. Quan som a casa, volem gaudir d'un entorn on ens puguem sentir còmodes i calmats.

I encara que pugui semblar difícil aconseguir-ho, a Mercadona és possible trobar productes que aconsegueixin millorar l'aspecte de les nostres llars. Un exemple clar són els següents productes, que s'estan convertint en els favorits de molts consumidors.

Les espelmes de Mercadona, ideals per perfumar la teva llar

Entre els passadissos de Mercadona podràs fer-te amb espelmes aromàtiques, ideals per perfumar qualsevol estada aportant-los un toc molt especial. En concret, podràs trobar-les a la secció de llar de totes les botigues, sigui Espanya o Portugal.

Quan les facis servir podràs comprovar l'exquisidesa de la seva llarga fragància, que dura fins a l'últim instant. Així mateix, són idònies per col·locar-les a centres de taula, ambientar sopars romàntics, fer-los servir com a element de decoració...

Si us agrada l'olor de la vainilla, aquesta espelma és un 'must'
Si us agrada l'olor de la vainilla, aquesta espelma és un "must" | Mercadona

A més, en ser tan econòmiques (1,65€ la unitat a Espanya i 1,70€ a Portugal) són una aposta molt segura. I no només això, tant pel dia a dia com per dates assenyalades, aquestes espelmes de Mercadona es converteixen en una opció molt interessant gràcies a la seva versatilitat.

Pensa que per cada ús d'una espelma, estaràs aromatitzant, adornant i il·luminant un racó de casa teva. D'altra banda, si ets fan de la meditació, hi trobaràs una gran opció per relaxar-te completament.

Podràs escollir entre 4 fragàncies molt atractives

El més vistós d'aquestes espelmes perfumades de Mercadona és que compten amb 4 fragàncies diferents, de manera que fàcilment en trobaràs una que t'agradi. Entre les fragàncies hi ha l'aroma de vainilla, chai, fruits silvestres o talc.

En cas que t'interessi la de vainilla, la reconeixeràs pel seu estoig de color groc. La de chai, destaca per un de color taronja. Si ets més de fruits silvestres, hauràs de cercar el que és de color vermell. I, finalment, si t'atrau la de talc, hauràs de buscar l'estoig de color lila.

Tant com a element decoratiu com per la seva olor, no podràs deixar de penar a la vela Chai
Tant com a element decoratiu com per la seva olor, no podràs deixar de penar a la vela Chai | Mercadona

Totes aquestes venen en gots de 120 g i en vidres reutilitzables, així que un cop acabades, podràs donar-los una nova «vida». Per això, només els hauràs de netejar quan s'hagi consumit l'espelma.

El més recomanable és fer-ho omplint el got d'aigua calenta i sabó líquid, així podràs retirar amb facilitat qualsevol resta de cera amb una esponja. Un cop realitzada la neteja, podràs donar curs a la teva imaginació i donar-los un original ús.

T'apassiona l'olor dels fruits silvestres? Aleshores aquesta és la teva espelma ideal
T'apassiona l'olor dels fruits silvestres? Aleshores aquesta és la teva espelma ideal | Mercadona

I si et preocupa quant de temps podràs fer-les servir, estàs de sort. Totes tenen una durada aproximada de 30 hores, per la qual cosa gaudiràs d'un ambient perfumat per un període força llarg.

Com podem fer ús de les espelmes de Mercadona?

Per començar a gaudir de la seva fragància, només cal seguir uns senzills passos. El primer és obrir l'estoig i treure l'espelma. Després hauràs d'assegurar-te que la col·loques en una superfície que sigui resistent a la calor i que estigui allunyada de qualsevol material combustible o corrents d'aire.

Un cop consumida la vela, podràs reutilitzar el seu envàs de vidre

També és important deixar almenys 20 cm de distància entre espelmes, en el cas que en vulguis encendre més d'una de manera simultània. Per encendre-les, únicament hauràs de col·locar la metxa en posició vertical i fer servir un encenedor o un llumí.

Recorda, sobretot, la importància de parar atenció les espelmes. És recomanable no deixar mai una espelma encesa sense que tingui vigilància. En cas de no poder vigilar-la, podràs apagar-la bufant.