Els cinc millors vins que pots comprar a Mercadona per només 2 euros

Els productes apareixen al llibre de l’enòleg Joan C. Martín, que ha fet una selecció dels millors vins de les últimes cinc collites

Una de las secciones de Bodega de un supermercado Mercadona
Una de les seccions de Bodega d'un supermercat Mercadona | Mercadona
 

Bones notícies pels amants del bon vi. Ara ja no caldrà que es limitin a assistir a bodegues de gran prestigi per tal de poder tastar els millors vins del planeta, i és que cada cop és més freqüent veure experts disposats a provar totes les varietats que recullen els supermercats, ja que algunes d’aquestes varietats estan considerades dels millors tipus de vi del món.

Per tal de facilitar la cerca a aquells que no són tan experts, l’enòleg Joan C. Martín ha publicat un llibre on es recull una selecció dels millors vins resultants de les cinc últimes collites. El llibre, que s’anomena ‘Los Supervinos 2018’, ens ofereix la possibilitat de conèixer quins són els vins de major qualitat que es comercialitzen en supermercats com Mercadona, Lidl o Carrefour.

 

Els millors vins que pots adquirir a Mercadona

En el llibre es recullen cinc vins que podem adquirir a qualsevol Mercadona que tinguem a prop. Aquests productes han superat un filtre que ha puntuat 150 vins de tots els establiments.

Després de comparar preus, qualitat i denominació d’origen, Martín ha conclòs que aquests cinc productes es poden adquirir a la cadena valenciana per un preu que té un cost màxim de 2 euros. A continuació us els presentem.

Caperucita Tinta por 1,60 euros
Caperucita Tinta per 1,60 euros | Cedida
 

'Caperucita Tinta'

Aquest vi és un negre suau i jove. S’engloba dins la categoria ‘Vins d’Anyada i de Varietat’, i està elaborat amb ull de llebre i ‘syrah’.  És un vi que es caracteritza per tenir molt d’èxit a Mercadona, i és que a banda de comptar amb un disseny molt original –on apareix la Caputxeta Vermella d’esquena, i un llop vestit de Caputxeta de cara– té un preu equivalent a 1,60 euros. 

Blancauvas Blanco por 1,65 euros
Blancauvas Blanco per 1,65 euros | Mercadona
 

 

'Blancauvas Blanco'

Ens trobem davant un altre vi jove, però aquest cop és blanc i amb un gust suau i afruitat. S’elabora amb grans de raïm ‘Viura’ i ‘Sauvignon Blanc’. Caracteritzat amb un disseny propi de la Blancaneus, destaca per tenir un excel·lent maridatge, i el seu preu és d’1,65 euros.

Castillo de Liria Bobal Rosé por 1,89 euros
Castillo de Liria Bobal Rosé per 1,89 euros | Cedida
 

'Castillo de Liria Bobal Rosé'

Aquest producte resulta un vi equilibrat, jove, elegant i fresc, i està elaborat amb una varietat autòctona de la regió valenciana, el raïm ‘Bobal’. Per Joan C. Martí, és un vi que combina a la perfecció amb la gastronomia mediterrània, i té un preu d’1,89 euros al supermercat valencià..

Comportillo Rosado por 1,89 euros
Comportillo Rosado per 1,89 euros | Cedida
 

 

'Comportillo Rosado'

Un altre vi rosat que forma part de la llista de productes privilegiats de Mercadona és el ‘Comportillo Rosado’, de denominació d’origen de La Rioja que suposa una combinació de garnatxa i ull de llebre. Tal com explica el llibre ‘Los Supervinos 2018’, és «un magnífic i súper atractiu rosat, amb un brillant color vermell», i el podem trobar a Mercadona pel mòdic preu d’1,89 euros.

Torre Oria por 2 euros
Torre Oria per 2 euros | Cedida
 

'Torre Oria'

La llista resta tancada amb un vi negre elaborat a la zona Utiel-Requena amb ull de llebre. És una varietat «fàcil de beure, amable i lleugera», que esdevé un dels productes més coneguts de la cadena. El seu preu és de 2 euros.


Comentaris

envia el comentari